وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟

چرا وزیر دادگستری اجرای حکم پرونده ۳۶ هزار کولرگازی‌ قاچاق را متوقف کرد؟

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی کشور، دلیل اجرای حکم پرونده ۳۶ هزار و ۵۰۰ کولرگازی‌ قاچاق کشف شده در استان خوزستان را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۵ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 18
کد خبر: ۱۳۹۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  7 اردیبهشت امسال رضا سعیدی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان خوزستان از کشف بیش از 36 هزار و 500 دستگاه کولرگازی در یک انبار و محکومیت حدود 150 میلیارد تومانی مالک این کالاها خبر داد.

 

در روزهای اخیر و برخلاف اینکه مدیرکل تعزیرات حکومتی خوزستان مبنی بر قطعیت این حکم محکومیت در شعبه تجدیدنظر و ارجاع پرونده به اجرای حکم تعزیرات، خبری منتشر شد براساس آن، اجرای حکم محکومیت این پرونده با دستور علیرضا آوایی وزیر دادگستری متوقف شده است.

 

سید یاسر رایگانی؛ سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در گفت‌وگو با خبرنگار قضایی خبرگزاری تسنیم درباره علت ورود شخص وزیر دادگستری به این پرونده و توقف اجرای حکم اظهار کرد: با توجه به اینکه محکوم این پرونده معتقد بود تعدادی از مستندات وی در رسیدگی لحاظ نشده است، به دستور وزیر دادگستری که طبق آیین دادرسی کیفری و قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز دارای این اختیارات است، مشاوران وی مسئول بررسی این ادعا شدند.

 

وی ادامه داد: در حال حاضر برای جلوگیری از تضییع حقوق احتمالی این فرد و اینکه مستندات ادعایی در رسیدگی لحاظ شده است یا خیر، پرونده به شعبه عالی تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

 

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی تأکید کرد: تمام وثایق و ضمانت‌های لازم برای اجرای احکام در اختیار سازمان تعزیرات قرار است و در صورتی که دستور اجرای حکم این پرونده، قطعی و عملیاتی شود، مطمئن باشید که هیچ خللی در اجرای حکم این پرونده ایجاد ایجاد نخواهد شد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار