شهر سورودونتسک تقریبا به تصرف روسیه درآمد-راهبرد معاصر
واکنش نمایندگی ایران به تحریم‌های خزانه داری آمریکا توافقات مالی ایران و روسیه از ماه آینده اجرایی خواهد شد مسکو: قرارداد جدیدی برای همکاری با ایران امضا خواهد شد وزیر جنگ اسرائیل: ایران بزرگ‌ترین تهدید برای آینده دنیاست اسماعیل هنیه: حمله به خانواده‌ام منجر به تغییر مواضع مقاومت نخواهد شد شرط سازمان ملل برای تداوم کمک‌ به غزه وزیر دفاع آمریکا از تشدید تنش‌ها در مرز لبنان ابراز نگرانی کرد تحریم‌های آمریکا علیه ۵۰ شخص و نهاد به بهانه ارتباط با ایران تأکید وزیر خارجه نپال بر تقویت مناسبات دوجانبه با ایران هشدار کرملین به ارمنستان: با پیوستن به اتحادیه اروپا بازار روسیه را از دست خواهید داد تأکید وزیر خارجه کویت بر توسعه روابط با ایران تاکید باقری بر عزم جدی تهران در توسعه روابط با ریاض جلسه شورای امنیت با محوریت تحولات نوار غزه آغاز مذاکرات عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا حملات پهپادی و موشکی مقاومت لبنان به شمال اراضی اشغالی

شهر سورودونتسک تقریبا به تصرف روسیه درآمد

فرماندار منطقه لوهانسک در شرق اوکراین می‌گوید نیرو‌های روسی تقریبا شهر استراتژیک سِوِرودونِتسک را تصرف کرده‌اند و نیرو‌های اوکراینی تنها یک کارخانه را در اختیار دارند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۴ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 21
کد خبر: ۱۳۹۳۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، در هفته‌های اخیر شهر سِوِرودونِتسک صنعتی کانون اصلی حملات روسیه بود و درگیری‌های شدیدی در آن رخ داد.

سرهئی هایدایی گفت که نیرو‌های اوکراینی در کارخانه شیمیایی آزوت موضع گرفته‌اند، جایی که صد‌ها غیرنظامی نیز به آن پناه برده‌اند.

پیشتر درحالی که غیرنظامیان در زیرزمین آزوت پناه گرفته بودند، نیرو‌های اوکراین و روسیه برای کنترل شهر در بیرون این کارخانه می‌جنگیدند.

با تصرف سِوِرودونِتسک، کنترل تقریبا تمام منطقه لوهانسک به دست روسیه می‌افتد.

در جریان این درگیری‌ها هر دو طرف تلفات زیادی متحمل شدند.

همزمان، دولت روسیه هشدار داده است که با داوطلبان آمریکایی که در جریان جنگ اسیر شده‌اند به عنوان اسیر جنگی رفتار نخواهد شد بلکه آنان «مزدور» محسوب می‌شوند.

با آغاز جنگ اوکراین، شمار نامعلومی از شهروندان کشور‌های مختلف برای کمک به نیرو‌های اوکراینی در برابر روس‌ها به این کشور رفتند.

وضعیت غیرنظامیان کارخانه آزوت

سازمان ملل پیشتر در خصوص گیر افتادن غیرنظامیان در این شهر هشدار داده بودند.

رسانه‌های روسی هم نیرو‌های اوکراینی را به خاطر اینکه غیرنظامیان در کنار آن به تله افتاده‌اند مقصر شناختند و گفتند که جنگجویان در این کارخانه از ساکنان به عنوان «سپر انسانی» استفاده می‌کنند.

روسیه در روز چهارشنبه قول داد یک مجرای انساندوستانه برای تخلیه کارخانه آزوت از غیرنظامیان به طرف بخش تحت کنترل روسیه باز کند. اما باز شدن چنین مسیری تاکنون تایید نشده است.

روز چهارشنبه یک مقام جدایی‌طلب نزدیک به روسیه، نیرو‌های اوکراینی را متهم کرد که برنامه تخلیه کارخانه از غیرنظامیان را «کاملا نقش بر آب» کرده‌اند.

بنابر آخرین اعلام کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، از زمان حمله روسیه به اوکراین تا ۱۹ ژوئن ۲۰۲۲ دستکم ۴۵۰۰ نفر جان خود را از دست داده‌اند. ۳۰۴ تن از کشته‌شدگان کودک بودند./ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده