سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

قدردانی اسرائیل از انگلیس بابت مواضع ضد ایرانی

قدردانی اسرائیل از انگلیس بابت مواضع ضد ایرانی وزیر خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که طی رایزنی تلفنی با وزیر خارجه انگلیس، دو طرف درباره لزوم ایستادن «جامعه بین‌المللی» در برابر ایران صحبت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۰ - ۰۱ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 22
کد خبر: ۱۳۹۵۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، «یائیر لاپید» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در تماس تلفنی با همتای انگلیسی خود به رایزنی علیه ایران پرداخت.

در شرایطی که بی ثباتی سیاسی در فلسطین اشغالی همچنان خبرساز است، ادعا‌های ضد ایرانی مقام‌های ارشد کابینه متزلزل فعلی رژیم صهیونیستی و لابی‌گری آن‌ها با دیگر کشور‌ها علیه ایران شدت گرفته است.

«یائیر لاپید» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی که بنا بر توافق ایجاد شده در کابینه این رژیم قرار است بعد از انحلال پارلمان و فروپاشی کابینه به عنوان نخست‌وزیر موقت مشغول به کار شود، امروز چهارشنبه با وزیر خارجه انگلیس تماس تلفنی برقرار کرد.

این مقام ارشد کابینه فعلی رژیم صهیونیستی و رهبر حزب «یش عاتید» این رژیم، در صفحه توییتر خود توضیحاتی درباره این رایزنی تلفنی داده و اذعان کرده که در این گفتگو به علیه ایران رایزنی کرده است.

لاپید نوشت: «من هم اکنون با لیز تراس وزیر خارجه بریتانیا صحبت کردم و قدردانی خودم را بابت موضع مصمم بریتانیا در قبال ایران ابراز داشتم. ما درباره ضرورت اقدام قاطع جامعه بین‌المللی در مقابله علیه تروریسم ایران و به منظور ثبات منطقه گفتگو کردیم».

این مقام ارشد کابینه رژیم اشغالگر قدس در ادامه پیام توییتری خود خبر‌های منتشر شده درباره دعوت او از وزیر خارجه انگلیس برای سفر به فلسطین اشغالی را تایید کرد و نوشت: «انتظار می‌رود وزیر تراس طی ماه آینده به اسرائیل سفر کند».

رایزنی تلفنی لاپید با همتای انگلیسی یک روز بعد از رایزنی تلفنی او با آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا صورت گرفت؛ گفت‌و‌گویی که یائیر لاپید در آن علیه ایران به اتهام زنی و لابی‌گری دست زده بود.

رایزنی‌های ضد ایرانی وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در شرایطی انجام شده که کابینه این رژیم به دلیل از دست دادن اکثریت در پارلمان در آستانه فروپاشی است و گام اول انحلال پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) امروز چهارشنبه برداشته شد/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار