معاون حقوقی رئیس‌جمهور: حکم جدیدی در پرونده کرسنت صادر نشده است رییس جمهور: تبلیغات منفی علیه ایران مبنای واقعی ندارد ایلان ماسک: هوش مصنوعی گراک تا پایان ۲۰۲۶ یک فیلم می‌سازد دیدار لاوروف و امیرخان متقی در مسکو حماس: کاملاً آماده توقف جنگ هستیم انصار الله: حمله اسرائیل به عربستان را بعید نمی‌دانیم پیام ترامپ به خانواده‌های اسیران اسرائیلی در غزه عراقچی خطاب به ترامپ: پافشاری بیشتر بر اشتباه محاسباتی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند پوتین: ارتش اوکراین در حال عقب‌نشینی است رئیس سازمان انرژی اتمی ایران: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود حماس خواستار تضمین اجرای کامل توافق پس از مرحله نخست طرح ترامپ شد قطر: دور اول مذاکرات غزه در شرم الشیخ دقیق بود فایننشال‌تایمز: ترامپ شخصا به اعراب تضمین داده اسرائیل بار دیگر جنگ را شروع نمی‌کند نماینده حماس: سپاسگزار رهبر و ملت ایران هستیم

انگلیس: حمله ایران به اسرائیل می‌تواند تبعات ویران کننده‌ای داشته باشد

وزارت خارجه انگلیس با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: وزرای خارجه انگلیس و فرانسه در یک سفر مشترک به خاورمیانه به دنبال کاهش تنش‌ها در این منطقه خواهند بود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۹ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 16
کد خبر: ۲۵۴۶۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ ادامه یافتن جنگ غزه و خطر تبدیل آن به یک منازعه بزرگ منطقه‌ای اکنون کشور‌های حامی تل آویو را نیز به وحشت انداخته و آن‌ها نیز می‌کوشند از تمامی ابزار‌هایی که در اختیار دارند برای جلوگیری از کنترل خارج شدن شرایط استفاده کنند.

 

بر این اساس، وزارت خارجه انگلیس با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: وزرای خارجه انگلیس و فرانسه در یک سفر مشترک به خاورمیانه به دنبال کاهش تنش‌ها در این منطقه خواهند بود.

دیوید لامی، وزیر خارجه انگلیس در این بیانیه تاکید دارد: قرار است وزرای خارجه این دو کشور به سرزمین‌های اشغالی و نیز کرانه باختری سفر کرده و با دیدار با مقامات صهیونیست و تشکیلات خودگردان فلسطین بر ضرورت رسیدن به توافق آتش بس و کاهش تنش‌ها به منظور جلوگیری از گسترش منازعه در خاورمیانه تاکید کنند.

در ادامه این بیانیه آمده است: اکنون زمان بسیار خطرناکی برای منطقه است. خطر خارج شدن شرایط از کنترل در حال افزایش است. هر گونه حمله ایران به اسرائیل می‌تواند تبعات ویران کننده‌ای برای منطقه درپی داشته باشد.

استفن سجورین، وزیر خارجه فرانسه نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد: هیچگاه برای رسیدن به صلح دیر نیست. ما باید به هر قیمتی از یک جنگ منطقه‌ای که می‌تواند تبعات وحشتناکی داشته باشد، جلوگیری کنیم.

این سفر مشترک، نخستین سفر مشترک وزرای خارجه فرانسه و انگلیس به سرزمین‌های اشغالی طی ۱۰ سال اخیر محسوب می‌شود./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار