زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

گانتز: برای اثرگذاری بر توافق هسته‌ای تلاش می‌کنیم

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز گذشته اذعان کرد همزمان با ازسرگیری احتمالی مذاکرات هسته‌ای، ما کار را با ایالات متحده و کشور‌های دیگر ادامه می‌دهیم تا در تهیه پیش‌نویس توافقنامه موثر باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۳ - ۰۷ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 28
کد خبر: ۱۴۰۲۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز گذشته (دوشنبه) اذعان کرد که تل‌آویو با کشور‌های منطقه ضد ایران همکاری می‌کند و این همکاری فقط در حوزه دفاع هوایی نیست.

طبق گزارش پایگاه خبری «i ۲۴»، این اظهارات در حالی از سوی گانتز مطرح شد که ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای ایران خبرساز شده است. علاوه‌بر این، سفر «آویو کوخاوی» رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی به مصر و شرکت در نشستی محرمانه با حضور فرمانده ارتش عربستان از پیش‌زمینه‌های طرح چنین موضوعاتی از سوی وزیر جنگ تل‌آویو بود؛ سفری که گفته می‌شود درباره پهپاد‌های ایران بوده است.

گانتز درباره توافق هسته‌ای اذعان کرد: «اسرائیل مخالف توافق هسته‌ای نیست، بلکه با توافق بد مخالفت می‌کند؛ این موضع ماست که آن را به دوستانمان در جهان منتقل کردیم. همزمان با ازسرگیری احتمالی مذاکرات هسته‌ای، ما کار را با ایالات متحده و کشور‌های دیگر ادامه می‌دهیم تا در تهیه پیش‌نویس توافقنامه موثر باشیم».

وزیر جنگ تل‌آویو در ادامه تصریحات خود درباره وضعیت داخلی رژیم افزود: «در موضوع امنیت، سیاست ما به گونه‌ای اتخاذ می‌شود که گویی انتخاباتی در پیش نداریم؛ مهم است یادآوری کنیم که خاورمیانه و چالش‌های آن حقیقتی نیستند که منتظرمان بمانند».

گانتز درباره سفر «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا به سرزمین‌های اشغالی نیز اظهار کرد: «همه ما برای سفر رئیس‌جمهور بایدن آماده می‌شویم و من امیدوارم که در توانایی‌های خود برای اقدام با قاطعیت در منطقه و مقابله با ایران در کل منطقه پیشرفت کنیم».

پیش از این نیز رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کرده بودند مقامات تل‌آویو در پشت پرده تلاش می‌کنند تا قبل از سفر بایدن، گام‌ها و توافقاتی را برای عادی‌سازی روابط با عربستان سعودی ایجاد کنند؛ این مسئله‌ای است که تحلیلگران رسانه‌های عبری تحت عنوان رقابت با زمان برای تل‌آویو توصیف می‌کنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر