ترامپ: باید برای پایان ۸ جنگ ۸ جایزه نوبل به من بدهند! آخرین وضعیت عمران‌خان در زندان از زبان خواهرش پوتین با هشدار شدید به اوکراین درباره ادامه حملات: اروپا جنگ را آغاز کند، ما آماده‌ایم رایزنی فؤاد حسین و معاون وزیر خارجه آمریکا درباره ایران و سوریه نامه مشترک ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره قطعنامه ۲۲۳۱ ترامپ: حل و فصل بحران اوکراین آسان نیست ادعای پنتاگون: توانمندی هسته‌ای ایران نابود شده است نتانیاهو: می‌توان با سوریه به توافق رسید؛ از دمشق تا جبل‌الشیخ باید عاری از سلاح شود گروسی: آژانس هنوز از تاسیسات آسیب‌دیده ایران بازدید نکرده است موگرینی بازداشت شد کلمبیا پرواز‌های مسافری با ونزوئلا را از سر گرفت جنبش فتح: اشغالگران به دنبال کشاندن ما به درگیری هستند ترامپ از نتانیاهو برای دیدار در کاخ سفید دعوت کرد عراقچی: ما به توافق رسیده بودیم؛ نیرو‌های خواهان جنگ در آمریکا غالب شدند کاخ سفید: ترامپ درباره ونزوئلا چندین گزینه دارد

بایدن: تحریم‌های ضد روسیه به آمریکا آسیب زده است

«جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا شامگاه چهارشنبه اذعان کرد که تحریم‌های جهانی به رهبری واشنگتن علیه روسیه، به کشورش آسیب زده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۲ - ۰۲ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 23
کد خبر: ۱۳۹۵۷۲

به گزارش راهبرد معاصر بایدن در سخنرانی ویژه‌ای که درباره افزایش بی‌سابقه قیمت بنزین در آمریکا انجام شد، ادعا کرد که واشنگتن و اروپا از تأثیر تحریم‌های ضد روسیه بر بازار انرژی آگاه بودند.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی توضیح داد که همه طرف‌ها به وضوح درک کردند که محدودیت‌های اعمال شده برای فدراسیون روسیه باعث افزایش قیمت منابع انرژی خواهد شد.

رئیس جمهور آمریکا در این‌باره اظهار داشت: «روسیه یکی از بزرگترین تولیدکنندگان نفت در جهان است. ما واردات نفت به ایالات متحده را قطع کردیم و شرکای ما در اروپا نیز همین کار را کردند، اما می‌دانستیم که با افزایش قیمت بنزین مواجه خواهیم شد».

طبق این گزارش، بایدن ادامه داد که واشنگتن می‌تواند چشمان خود را بر روی اقدامات فدراسیون روسیه ببندد تا از افزایش بی‌سابقه قیمت سوخت جلوگیری کند.

به نوشته اسپوتنیک، وی اما تاکید کرد: «به‌نظر من این اشتباه است. آن زمان اینطور فکر می‌کردم و اکنون هم همین نظر را دارم».

رئیس جمهور آمریکا اعتراف کرد که از زمان آغاز عملیات ویژه روسیه در اوکراین، قیمت بنزین در ایالات متحده به طور متوسط دو دلار و در سایر کشورها حتی بیشتر افزایش یافته است.

بایدن پیش از این در پاسخ به این سؤال که چرا وی دستور تحریم‌های مالی علیه مسکو را که باعث اختلال در بازارهای غذا و انرژی در سطح جهان شده، صادر کرده است، گفته بود که او محاسبات خود را به عنوان فرمانده کل و نه به عنوان سیاستمداری که به انتخابات فکر می‌کند، انجام داده است.

روسیه در پنجم اسفندماه ۱۴۰۰ به درخواست کمک جمهوری‌های دونباس برای دفاع در مقابل حملات اوکراین به این کشور اروپایی حمله کرد و از آن زمان کشورهای غربی با تشدید فشار تحریم‌ها و عرضه تسلیحات به اوکراین به آتش ناآرامی‌ها در اوکراین دامن زدند./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار