قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد

بایدن: تحریم‌های ضد روسیه به آمریکا آسیب زده است

بایدن: تحریم‌های ضد روسیه به آمریکا آسیب زده است «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا شامگاه چهارشنبه اذعان کرد که تحریم‌های جهانی به رهبری واشنگتن علیه روسیه، به کشورش آسیب زده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۲ - ۰۲ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 23
کد خبر: ۱۳۹۵۷۲

به گزارش راهبرد معاصر بایدن در سخنرانی ویژه‌ای که درباره افزایش بی‌سابقه قیمت بنزین در آمریکا انجام شد، ادعا کرد که واشنگتن و اروپا از تأثیر تحریم‌های ضد روسیه بر بازار انرژی آگاه بودند.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی توضیح داد که همه طرف‌ها به وضوح درک کردند که محدودیت‌های اعمال شده برای فدراسیون روسیه باعث افزایش قیمت منابع انرژی خواهد شد.

رئیس جمهور آمریکا در این‌باره اظهار داشت: «روسیه یکی از بزرگترین تولیدکنندگان نفت در جهان است. ما واردات نفت به ایالات متحده را قطع کردیم و شرکای ما در اروپا نیز همین کار را کردند، اما می‌دانستیم که با افزایش قیمت بنزین مواجه خواهیم شد».

طبق این گزارش، بایدن ادامه داد که واشنگتن می‌تواند چشمان خود را بر روی اقدامات فدراسیون روسیه ببندد تا از افزایش بی‌سابقه قیمت سوخت جلوگیری کند.

به نوشته اسپوتنیک، وی اما تاکید کرد: «به‌نظر من این اشتباه است. آن زمان اینطور فکر می‌کردم و اکنون هم همین نظر را دارم».

رئیس جمهور آمریکا اعتراف کرد که از زمان آغاز عملیات ویژه روسیه در اوکراین، قیمت بنزین در ایالات متحده به طور متوسط دو دلار و در سایر کشورها حتی بیشتر افزایش یافته است.

بایدن پیش از این در پاسخ به این سؤال که چرا وی دستور تحریم‌های مالی علیه مسکو را که باعث اختلال در بازارهای غذا و انرژی در سطح جهان شده، صادر کرده است، گفته بود که او محاسبات خود را به عنوان فرمانده کل و نه به عنوان سیاستمداری که به انتخابات فکر می‌کند، انجام داده است.

روسیه در پنجم اسفندماه ۱۴۰۰ به درخواست کمک جمهوری‌های دونباس برای دفاع در مقابل حملات اوکراین به این کشور اروپایی حمله کرد و از آن زمان کشورهای غربی با تشدید فشار تحریم‌ها و عرضه تسلیحات به اوکراین به آتش ناآرامی‌ها در اوکراین دامن زدند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار