تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

اصلاح طلبان به آیت الله رئیسی برنامه پیشنهاد دادند

جبهه اصلاحات ایران همزمان با یک سالگی پیروزی آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی در انتخابات ریاست‌جمهوری، برنامه پیشنهادی خود را به وی برای اداره کشور منتشر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۹ - ۰۳ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 24
کد خبر: ۱۳۹۶۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، جبهه اصلاحات ایران همزمان با یک سالگی پیروزی آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی در انتخابات ریاست‌جمهوری، برنامه پیشنهادی خود را به وی برای اداره کشور منتشر کرد.

برنامه پیشنهادی جبهه اصلاحات ایران که در ۳۰ صفحه و ۱۸۷ برنامه تنظیم و تهیه شده است دارای ۱۲ سرفصل بوده که در مورد هر یک از آن توضیحات و راه‌حل‌هایی پیشنهاد شده است.

جبهه اصلاحات ایران در توضیحات برنامه‌های خود برای دولت سیزدهم (۱۴۰۴-۱۴۰۰) آورده است: «این برنامه‌ها در جهت اهداف راهبردی‌ای است که در پایان متنِ برنامه‌ها ذکر شده است. در صورت تایید صلاحیت نامزد‌های مورد اجماع این جبهه، اعلام تعهد به این برنامه‌ها، از شرایط حمایت جبههٔ اصلاحات ایران از نامزد نهایی و مبنای رصد و پایش عملکرد او در صورت راه‌یابی به پاستور بود. این برنامه‌ها همچنین مبنای مطالبه‌گری این جبهه از دولت سیزدهم است.»

«محیط زیست»، «مبارزه ساختاری با فساد»، «فرهنگ، هنر و رسانه»، «عدالت آموزشی و توسعه ملی»، «حمایت موثر از آسیب‌پذیرترین شهروندان»، «عدالت جنسیتی»، «عدالت در سلامت»، «حقوق سیاسی و مدنی»، «کرونا»، «فقرزدایی و کاهش نابرابری»، «احیای توسعه اقتصادی» و «رفع تحریم‌ها و توسعه محور کردن سیاست خارجی» از جمله رئوس برنامه پیشنهادی ۳۰ صفحه‌ای اصلاح طلبان به رئیس جمهور است.

اصلاح طلبان در برنامه پیشنهادی خود به سید ابراهیم رئیسی، از رئیس جمهور خواسته‌اند تا برای امضای توافقنامه‌ها و قرارداد‌های استراتژیکِ اقتصادی میان ایران و چین، هند، اتحادیهٔ اروپا و روسیه تلاش کند.

آنان البته همچون گذشته بر تداوم تلاش دولت برای احیای کامل برجام و مذاکره برای رفع هر چه سریع‌تر انواع تحریم‌های اقتصادی علیه ایران و تصویب لوایح مرتبط با گروه ویژه اقدام مالی ـ FATF ـ نیز تاکید کردند./فارس

ارسال نظر