اعلام راهبرد جبهه اصلاحات برای انتخابات مجلس-راهبرد معاصر
عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز

اعلام راهبرد جبهه اصلاحات برای انتخابات مجلس

جواد امام سخنگوی جبهه اصلاحات عصر امروز اعلام کرد: ‎اصلاح‌‌طلبان نمی‌توانند در این انتخابات شرکت کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۸ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 22
کد خبر: ۲۲۴۶۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ روز گذشته بیستمین نشست مجمع عمومی جبهه اصلاحات ایران (دوره دوم) با حضور نمایندگان احزاب اصلاح‌طلب و اعضای حقیقی جبهه اصلاحات به ریاست آذر منصوری برگزار شد.

در این جلسه، بررسی سند راهبرد انتخاباتی جبهه اصلاحات ایران در سال 1402 در دستور کار مجمع عمومی قرار گرفت و اعضاء با بیان دیدگاه‌های خود نسبت به متن تهیه شده از سوی کمیته راهبردها وارد بحث شدند و در نهایت جزئیات سند راهبرد انتخاباتی جبهه اصلاحات ایران با اکثریت آرا به تصویب رسید.
جواد امام سخنگوی این تشکیلات عصر امروز این راهبرد را اعلام کرد و گفت: ‎اصلاح‌‌طلبان نمی‌توانند در این انتخابات شرکت کنند.

وی دلیل این ادعا را غیر رقابتی و غیر مؤثر دانستن انتخابات برشمرد؛ وی البته گفته این راهبرد به‌ منزله قهر با ‎صندوق و تحریم انتخابات نیست.

این راهبرد شبیه به اقدام شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان در انتخابات سال 98 است که بنا را بر سکوت گذاشتند و به‌جای ارائه لیست مشترک به نام جبهه اصلاحات یا شورای‌عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان، احزاب را روانه کارزار انتخابات کردند.

در آن مقطع، حزب کارگزاران لیستی با نام یاران هاشمی منتشر کرد؛ چند روز بعد از اقدام کارگزاران، فهرستی تحت عنوان ائتلاف اصلاح‌طلبان منتشر شد که حاصل اجماع 8 حزب اصلاح‌طلب برای تهران بود. حزب اعتماد ملی هم در روزنامه اعتماد لیستی را به‌عنوان یاران اصلاحات منتشر کرد که این لیست که به‌نام لیست 20 نیز از آن نام برده شد، اشتراکات فراوانی با لیست ائتلاف احزاب اصلاح‌طلب و لیست کارگزاران داشت.

بنظر می‌رسد در انفعال و بی‌عملی جبهه اصلاحات، مجدد احزاب اصلاح‌طلب اقدام معرفی فهرست انتخاباتی کنند. اقدامی که مانند 4 سال قبل موجب تشتت در این جریان سیاسی خواهد شد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر