جزئیات تعطیلی مدارس فیروزکوه در روز دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴  مهلت ثبت‌نام در آزمون کارشناسی‌ارشد سال ۱۴۰۵ تمدید شد هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان / خطر سیلاب و قطع برق در برخی استان‌ها تشدید فعالیت سامانه بارشی در سراسر کشور شناسایی ۱۱۰۷ بیمار مبتلا به تب دنگی در کشور/ صید پشه آئدس در ۱۱ استان معاون رئیس‌جمهور: نرخ بازگشت نخبگان ایرانی به کشور فقط یک درصد است که عدد نگران‌کننده‌ای محسوب می‌شود اسامی پاساژ‌های ناایمن پایتخت اعلام شد  ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ لغو زوج و فرد از درب منازل در تهران؛ تصمیم اضطراری پلیس راهور بلبشوی مدیریتی استانداری تهران درباره آلودگی هوا/ کارگروه، ادعای دبیر را «شایعه کذب» نامید! پیش‌بینی ۲۷۴ روز پیش رئیس قوه قضاییه درست بود تکذیب اجرای طرح زوج و فرد در تهران از در منازل در شرایط عادی این استان‌ها امسال بیشترین بارش برف را تجربه خواهند کرد چه کسانی نمی توانند در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ ثبت نام کنند آخرین وضعیت ترافیکی کشور/ چند محور مسدود شد تصمیم‌های دودآلودتر از هوای تهران؛ طرح زوج‌وفرد چگونه یک‌شبه اعلام و لغو شد؟

حبس در انتظار مخدوش کنندگان پلاک خودرو

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: اقدام به مخدوش کردن پلاک و دستکاری در ارقام پلاک خودرو ممنوع است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۰۴ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 25
کد خبر: ۱۳۹۸۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ علی اصغر شریفی با بیان اینکه توصیه پلیس به رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی است، در خصوص تخلفات پلاک و نوع برخورد با مخدوش کنندگان پلاک خودرو افزود: پلاک وسیله نقلیه شناسنامه وسیله نقلیه محسوب می‌شود و این قطعه فلزی بیانگر هویت وسیله نقلیه است که متاسفانه یکی از معضلات ترافیکی و مشکلاتی که ما هم اکنون داریم انواع تخلف پوشش و مخدوشی پلاک است.


وی گفت: با توجه به اینکه این تخلف اشاعه بی نظمی و بی انضباطی است، به نوعی خط قرمز پلیس محسوب می‌شود و پلیس شدیدا با این نوع تخلف برخورد و اکیدا توصیه می‌کند که سمت مخدوشی پلاک و دستکاری در ارقام وسیله نقلیه نروند.


رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ افزود: با توجه به اینکه معمولا پوشش پلاک مقدمه‌ای برای شروع سایر تخلفات و حتی جرایم است، پلیس راهنمایی و رانندگی به هیچ عنوان در این خصوص اغماض نمی‌کند و به طرق مختلف با این نوع تخلف برخورد می‌کند.


وی گفت: به محض مشاهده مخدوشی پلاک، همکاران پلیس چه در سطح معابر و چه از طریق رصد و پایش تصویری، ضمن اعمال قانونی که برای این تخلف در نظر گرفته شده است، توقیف و انتقال وسیله نقلیه به پارکینگ را در پی خواهد داشت و اگر مخدوشی پلاک به نحوی باشد که تغییر در ارقام وسیله نقلیه انجام شده باشد با توجه به جرم صورت گرفته و برابر ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی با تشکیل پرونده به مراجع قضایی ارسال خواهد شد.


سرهنگ شریفی با اشاره به رصد این تخلفات توسط دوربین‌های نظارتی گفت: بیشتر برخورد با این نوع تخلف با سامانه‌هایی است که پلیس در اختیار دارد و همچنین از طریق دوربین‌های نظارتی در مرکز فرماندهی و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، ثبت و مستند سازی می‌شود.


وی ادامه داد: البته دوربین‌های پلاک خوان نیز در مجموعه مرکز فرماندهی و کنترل هوشمند ترافیکی پلیس راهور تهران بزرگ وجود دارند که از این طریق نیز اعمال قانون و برخورد لازم صورت می‌گیرد و این تخلفات ثبت می‌شود.


سرهنگ شریفی افزود: پس از ثبت تخلف، برای مالک خودرو احضاریه ارسال می‌شود و پس از بررسی، اگر نیاز به ارسال به مراجع قضایی باشد با تشکیل پرونده به مراجع قضایی ارسال خواهد شد.


وی گفت: این رانندگان در مراکز پلیس آموزش داده می‌شوند و باید در کلاس‌های آموزشی شرکت کنند./صدا و سیما

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار