معاون وزیر بهداشت: نیمی از کارکنان وزارت بهداشت زنان هستند طرح اجباری که ترافیک تهران را بیش از ۵۰ درصد کم کرد قانون مهریه با هدف کاهش زندانیان مالی انجام شده است ورود سامانه بارشی جدید از یکشنبه؛ هوای تهران تا دوشنبه ناسالم است تشکیل جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران ساعت ۱۴ امروز جزئیات کامل تکالیف و مشمولان سامانه ساماندهی اسناد غیررسمی تداوم تنفس هوای ناسالم برای گروه‌های حساس در پایتخت ورود سامانه بارشی به کشور از یکشنبه / کاهش نسبی دما از دوشنبه جنگل‌ها زیر فشار کم‌آبی و سوء‌مدیریت / عامل 90 درصد آتش‌سوزی‌ها انسانی است استفاده سارقان از طلایاب کاملاً کذب است توضیحات شهرداری تهران در مورد اجرای طرح زوج و فرد در روزهای آلوده معاون فرمانداری تهران: روند طرد اتباع غیرمجاز کند شده است پهپاد ایرانی که ابرها را به گریه می‌اندازد هفته آینده ایران غرق در باران می‌شود! ۱۵ مجرم در یک هفته هدف گلوله پلیس قرار گرفتند رئیس قوه قضائیه: "بی‌عفتی و بی‌حجابی" دیگر نباید ادامه یابد/ هیچ‌کس وضع موجود را نمی‌پسند‌د

رتبه‌های برتر کنکور بورسیه می‌شوند+ جزئیات

مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم با تاکید بر اینکه پذیرفته شدگان کنکور سراسری رتبه‌های زیر ۵۰۰ کشوری بورسیه می‌شوند، گفت: براساس طرح جایزه ملی سردار شهید سلیمانی، تمامی فرزندان شاهد و ایثارگر که در آزمون‌های سراسری بدون اعمال سهمیه موفق به کسب رتبه برتر شوند را در حین تحصیل بورسیه می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۰۴ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 25
کد خبر: ۱۳۹۸۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، دکتر سیدفردین تقی زاده ضمن بیان این مطلب گفت: فرزندان خانواده شهدا و ایثارگران به دلیل آثار و تالمات ناشی از جنگ حاکم بر خانواده‌ها شرایط یکسانی با سایر فرزندان این مرز و بوم ندارند و در طول زندگی با مشکلات عدیده‌ای مواجه هستند و همین امر سبب شده تا نسبت به سایر داوطلبان برای شرکت در آزمون سراسری شرایط یکسانی نداشته باشند و به هم دلیل به منظور رسیدن به عدالت آموزشی سهمیه مازاد در کد رشته‌های سازمان سنجش کشور برای این دانشجویان منظور شده است که البته با توجه به اینکه این سهمیه مازاد بر سهمیه‌های عادی است لذا محدودیتی برای داوطلبان آزاد ایجاد نمی‌شود.

مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر افزود: همه ساله تعداد زیادی از فرزندان خانواده‌های شاهد و ایثارگر بدون اعمال سهمیه ایثارگران حائز رتبه‌های تک رقمی، دو رقمی و سه رقمی می‌شوند و به دانشگاه‌های ممتاز و فاخر راه می‌یابند. برای سال تحصیلی ۱۴۰۲_۱۴۰۱ اداره کل دانشجویان شاهد و ایثارگر تصمیم به اجرای طرح جایزه ملی سردار شهید سلیمانی گرفته است.

وی گفت:بر اساس این طرح پذیرفته شدگان کنکور سراسری در گروه‌های آزمایشی پنج گانه که حائز شرایط دریافت جایزه باشند در حین تحصیل کمک هزینه تحصیلی دریافت می‌نمایند.

تقی زاده افزود: پذیرفته شدگان کنکور سراسری رتبه‌های زیر ۵۰۰ کشوری در زیر گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی، علوم تجربی و علوم انسانی و همچنین رتبه‌های زیر ۳۰۰ کشوری گروه‌های آزمایشی زبان و هنر و همچنین در مقطع کارشناسی ارشد رتبه‌های زیر ۵ در هر کد رشته و مقطع دکتری رتبه‌های زیر ۳ در هر کد رشته برای مدت ۶ ماه کمک هزینه تحصیلی به میزان ۶۰ میلیون ریال تا ۱۲۰ میلیون ریال دریافت خواهند کرد.

وی عنوان کرد: تمدید پرداخت کمک هزینه تحصیلی به شرایط آموزشی دانشجویان برگزیده بستگی دارد. چنانچه این عزیزان جزو ده درصد هم ورودی‌های خود باشند مشمول دریافت جایزه مذکور می‌شوند. به عبارتی اگر دانشجویی براساس رتبه‌های اعلامی تا پایان تحصیل جزو ده درصد ورودی خود باشد در مدت زمان تحصیل ماهیانه مقرری کمک هزینه تحصیل دریافت خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، دکتر تقی زاده در پایان گفت: برگزیدگان جایزه سردار شهید سلیمانی بعد از آغاز سال تحصیلی سال ۱۴۰۲_۱۴۰۱ شناسایی و در جشنواره‌ای که به همین مناسبت در دی ماه برگزار می‌گردد با حضور مقامات عالی کشوری مورد تقدیر قرار خواهند گرفت و کمک هزینه تحصیل و تندیس نمادین جشنواره را دریافت خواهند کرد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار