دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ کودکان مبتلا به «ام اس» زودتر پیر می‌شوند مغز انسان هیچ‌وقت پُر نمی‌شود؛ حافظه بی‌مرز، نه محدود شرور معروف تهران بازداشت شد / مهدی ریش کیست؟ دمای خوزستان بالای ۵۰ درجه می‌رود زورگیر فضای مجازی دستگیر شد رگبار و رعد و برق در ۲۱ استان/ خیزش گرد و خاک در ۱۸ استان رئیس قوه قضائیه: دشمن عملیات روانی علیه مردم ایران را با جدیت پیگیری می‌کند جزئیات دستگیری یکی از بزرگ‌ترین قاچاقچیان مواد مخدر/کشف ۶۰ کیلو هروئین و شیشه دستگیری اعضای باند کلاهبرداری اعطای تسهیلات بانکی/ کلاهبرداری از ۲۷۰ شهروند

جزئیات شهادت سرگرد محمد یاسمی در خیابان رودکی

بازپرس ویژه قتل شعبه سوم دادسرای امور جرائم جنایی، جزئیات نحوه شهادت سرگرد "محمد یاسمی" مامور پلیس کلانتری ۱۰۸ نواب را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۷ - ۰۴ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 25
کد خبر: ۱۳۹۸۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، ساعت ۱۱ صبح پنجشنبه دوم تیر ماه جاری، گزارش تیراندازی در طبقه سوم ساختمان یک خانه در خیابان رودکی به "ساسان غلامی" بازپرس ویژه قتل شعبه سوم دادسرای امور جرائم جنایی اطلاع داده شد.

با اعلام این خبر، بلافاصله بازپرس ویژه قتل و تیمی از ماموران پلیس برای تحقیقات ابتدایی راهی محل حادثه شدند و تحقیقات ابتدایی را آغاز کردند؛ تیم جنایی به محض ورود به ساختمان موردنظر با پیکر نیمه‌جان زن حدودا ۴۰ ساله‌ای مواجه شدند که هدف شلیک ۲ گلوله قرار گرفته بود.

امدادگران اورژانس که همزمان با ماموران پلیس به محل حادثه رسیده بودند، زن جوان را برای سیر مراحل درمان به بیمارستان منتقل کردند؛ در ادامه تیم جنایی، جسد مرد حدودا ۴۵ ساله را در طبقه اول مشاهده کردند که براثر شلیک به سر کشته شده بود که مشخص شد، وی با کلت کمری، خودکشی کرده است.

تیم جنایی که در دقایق ابتدایی در حال بررسی خانه مورد نظر بودند، در پاگرد طبقه دوم با پیکر شهید سرگرد "محمد یاسمی" مامور پلیس کلانتری ۱۰۲ نواب رو‌به‌رو شدند که بر اثر شلیک گلوله از پشت به قلبش به درجه رفیع شهادت نائل شده بود.

بدین ترتیب تحقیقات جنایی توسط بازپرس پرونده آغاز و در بررسی‌ها مشخص شد، زن جوان به دلیل اختلافات شخصی با همسرش قهر کرده و به خانه پدرش در یکی از شهر‌های شرقی کشور مراجعه کرده است.

از سوی دیگر، بررسی‌ها نشان داد، مدتی بعد زن جوان مهریه اش را به اجرا گذاشته و با توجه به اینکه همسرش در دادگاه حاضر نشده به همراه پسر ۱۲ ساله‌اش در کلانتری حاضر شده و حکم جلب همسرش را گرفته که در ادامه با ۲ مامور کلانتری و یک کلیدساز به خانه‌اش در خیابان رودکی مراجعه کرده است.

تحقیقات بیشتر مشخص کرد، زن جوان پس از چندین بار زنگ زدن آیفون خانه و با توجه به هماهنگی‌های قضایی که داشته از کلیدساز خواسته تا درب خانه را باز کند که دقایقی قبل از باز شدن درب، ناگهان مرد جوان با در دست داشتن کلت کمری از خانه بیرون آمده و پس از تهدید به سمت همسرش و سرگرد یاسمی شلیک کرده است.

مرد جوان پس از به شهادت رساندن سرگرد محمد یاسمی و تیراندازی به همسرش در طبقه سوم ساختمان، در اقدامی جنون‌آمیز با همان سلاح به سر خود شلیک کرد.

تحقیقات در خصوص این پرونده توسط ساسان غلامی بازپرس ویژه قتل شعبه سوم دادسرای امور جرائم جنایی ادامه دارد./تسنیم


مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار