پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز

تحمیل قیمت‌ نجومی ۱۳.۵ میلیون تومانی به زائران عتبات

تحمیل قیمت‌ نجومی ۱۳.۵ میلیون تومانی به زائران عتبات مشاهدات حاکی است، قیمت پرواز رفت و برگشت تهران ـ نجف به رقم نجومی ۱۳ میلیون و ۵۲۰ هزار تومان افزایش یافته است، این در حالی است که شنیده شده پروازهای نجف یک ایرلاین دولتی به قیمت ۴.۵ میلیون تومان به یک چارترکننده فروخته شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۹ - ۰۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 26
کد خبر: ۱۳۹۹۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه روند بی‌ثبات قیمت پروازهای نجف همزمان با نزدیک شدن به روز عرفه، قیمت بلیت پرواز رفت و برگشت تهران ـ نجف امروز 5 تیرماه 1401 به 13.5 میلیون تومان افزایش یافته است. یک شرکت هواپیمایی این مسیر پروازی را با قیمت 13 میلیون و 520 هزار تومان و به صورت چارتری به فروش می‌رساند.

 

دیروز بلیت پرواز چارتری یک ایرلاین دولتی نیز برای پرواز مذکور 9.1 میلیون تومان بود که امروز به 9.2 میلیون تومان افزایش یافته است. یکی از مسائلی که همواره زائران عتبات عالیات طی سال‌های اخیر با آن مواجه بوده‌اند، نابسامانی‌ها در حمل‌ونقل هوایی به خصوص در زمان‌های خاص بوده است.

 

امسال این نابسامانی با واگذاری پروازها به چارترکنندگان تشدید شده است. تقریباً همه شرکت‌های هواپیمایی داخلی پروازهای خود به نجف را به صورت چارتری عرضه می‌کنند. در این بین شرکت‌های هواپیمایی دولتی نیز به تازگی وارد حوزه چارتری شده‌‌اند.

 

در این باره چند سؤال مطرح می‌شود؛ یک آن‌که بر اساس چه قانون و ضابطه‌ای پروازهای نجف این ایرلاین دولتی به صورت چارتری به یک فرد واگذار شده است. این ایرلاین دولتی مطابق چه متر و معیاری پرواز رفت و برگشت نجف را با قیمت حدود 4.5 میلیون تومان به چارترکننده معروف فروخته است؟

 

از آنجاکه این پروازها پیش از ورود مسئول جدید این ایرلاین دولتی به چارترکننده واگذار شده،‌ لذا از رئیس این ایرلاین انتظار می‌رود با توجه به سوابق کاری خوب گذشته، هر چه سریع‌تر به این ماجرا ورود پیدا کند. شفاف‌سازی در رابطه با جزئیات واگذاری پروازهای نجف به چارترکننده یک مطالبه مردمی است.

 

 اواخر ماه گذشته سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، اعلام کرد: باتوجه به گزارشات واصله مبنی بر افزایش نرخ بلیط هواپیما توسط تعدادی از شرکتهای هواپیمایی در برخی از مسیرهای پروازی داخلی ، طی بررسی های انجام شده مشخص گردید تغییرات ایجاد شده در نرخهای بلیط توسط دو شرکت هواپیمایی و بدون هماهنگی با ستاد تنظیم بازار صورت پذیرفته است.

 

لذا ضمن جلب توجه شرکتهای هواپیمایی به رعایت ضوابط ، تاکید می‌شود با هرگونه افزایش قیمت که مراحل قانونی را طی نکرده و به تایید ستاد تنظیم بازار نرسیده باشد، مطابق ضوابط برخورد خواهد شد.

 

حال باید دید دستگاه‌های ذی‌ربط در حوزه حمل‌ونقل هوایی و دستگا‌ه‌های نظارتی چه اقدامی برای جلوگیری از سودجویی ایرلاین‌ها و اجحاف در حق مردم انجام خواهند داد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار