دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟ پزشکیان یک قانون مصوب مجلس را ابلاغ کرد + جزییات 

وزیر کشور: زائران اربعین حسینی (ع) باید در سامانه حج و زیارت ثبت نام کنند

وزیر کشور: زائران اربعین حسینی (ع) باید در سامانه حج و زیارت ثبت نام کنند احمد وحیدی با بیان اینکه از روزهای آینده سامانه حج و زیارت برای ثبت نام مشتاقان زیارت اربعین فعال می‌شود، گفت: همه زائران باید در این سامانه ثبت نام و مرز و مدت زمانی که می‌خواهند در عتبات عالیات بمانند را مشخص کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۰ - ۰۶ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 27
کد خبر: ۱۴۰۰۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد وحیدی وزیر کشور روز دوشنبه (6 تیر) در نود و یکمین نشست ستاد مرکزی اربعین حسینی(ع)، خدمت در مسیر اباعبدالله الحسین(ع) را توفیق الهی دانست که باید با تلاش بیشتر، قدردان آن بود.

 

وی با اعلام اینکه از روزهای آینده سامانه حج و زیارت برای ثبت نام مشتاقان زیارت اربعین حسینی (ع) فعال می‌شود، گفت: همه عزیزانی که در این فعالیت مهم فرهنگی شرکت می‌کنند، باید در این سامانه ثبت نام و حتی مرز و مدت زمانی که می‌خواهند در عتبات عالیات بمانند را مشخص کنند.

 

وحیدی بر فراهم ساختن حداکثر ظرفیت برای پذیرش زائران اربعین حسینی، تاکید کرد و افزود: ایمنی، آسایش، ارزانی و راحتی سفر، خواسته ها و انتظارت زائران عزیز اربعین حسینی است.

 

وزیر کشور خواستار توجه جدی به ایمنی در تمام حوزه ها اعم از حمل و نقل، بهداشت و امنیت زائران شد و اظهار کرد: نخستین مساله سهولت در سفر، حمل و نقل است و باید به طور ویژه به آن توجه کنیم. باید به دنبال آن باشیم تا حمل و نقل را تا استان های مرزی ریلی کنیم چرا که ایمنی، راحتی و حجم مسافران در حمل و نقل ریلی بالا است.

 

وحیدی بر رایزنی مداوم با طرف عراقی تاکید کرد و ادامه داد: در نقاط مرزی و در داخل عراق و موقع برگشت، تردد زائران سامان دهی شود تا در این هوای گرم معطل نشوند.

 

وی هزینه حمل و نقل هوایی را برای سفر به عتبات عالیات، گران دانست و بر مدیریت کردن آن تاکید کرد.

 

وزیر کشور اضافه کرد: امکانات پشتیبانی همچون آب و غذا باید به خوبی ساماندهی و ظرفیت‌های متنوع کشور به کار گرفته شود.

 

وحیدی برنامه ریزی برای اسکان زایران در داخل عراق را ضروری دانست و یادآور شد: باید تحلیل دقیقی از حضور مردم و اینکه از کدام مرز می روند و چند روز در عراق می مانند، داشته باشیم.

 

وی همچنین درباره مدیریت بیماری کرونا در ایام اربعین حسینی(ع)، اظهار کرد: تاکید ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا بر تزریق دز یادآور است.

 

وزیر کشور با ذکر این نکته که دشمن بر اختلاف افکنی میان ایران و عراق تمرکز دارد و البته در اجرای این هدف ناکام مانده است، خاطرنشان کرد: زیارت اربعین حسینی (ع)، دوستی و اتحاد ملت ایران و عراق را تقویت می کند.

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار