بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

برخورد قطار مسافری با کامیون در آمریکا+ فیلم

یک قطار مسافربری در آمریکا با ۲۴۳ سرنشین در پی برخورد به یک کامیون کمپرسی روی ریل، از ریل خارج شد و گفته می‌شود که چندین کشته و زخمی برجای گذاشته است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۷ - ۰۷ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 28
کد خبر: ۱۴۰۲۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های آمریکایی بامداد سه‌شنبه از وقوع حادثه ریلی برای یکی از قطار‌های مسافربری شرکت بزرگ «اَمتِرَک» در ایالت میزوری خبر دادند.

شبکه انگلیسی «صدای آمریکا» گزارش داد که این قطار با ۲۴۳ مسافر حین حرکت از مبدأ شیکاگو به کانزاس، در نزدیکی شهر مِندون به یک کامیون کمپرسی که روی ریل قرار داشت، برخورد می‌کند.

طبق این گزارش، تعداد زیادی از واگن‌های این قطار مسافربری از ریل خارج شده و علی‌رغم نبود آمار دقیق، اما گفته می‌شود تعداد کشته‌ها و زخمی‌ها در این حادثه احتمالا بالا است.

خبرنگار این شبکه به نقل از ساکنان نزدیک محل حادثه که ابتدا به قطار آسیب‌دیده رسیده‌اند، گفت که چندین کشته و زخمی در این حادثه وجود دارد و حداقل ۷ واگن از این قطار به‌طور کامل واژگون شده‌اند.

وبگاه «دیلی میل» نیز که از شرکت امترک درباره این حادثه سوال پرسیده بود، نوشت: «امترک در ایمیلی تایید کرد که قطار شماره ۴ ساوث‌وِست چیف که از لس‌آنجلس به شیکاگو در حرکت بود، حوالی ساعت ۱۳:۴۰ (به وقت محلی) به یک کامیون برخورد کرده و در شهر مندون واقع در ایالت میزوری از ریل خارج شد».

دیلی‌میل با «تکان‌دهنده» توصیف کردن تصاویر منتشر شده از قطار حادثه‌دیده، گزارش داد: «مسافران وحشت‌زده با شکاندن شیشه‌های پنجره‌های قطار سعی در خارج شدن دارند و فعلا فقط نیرو‌های امدادی محلی به منطقه اعزام شده‌اند».

«مایک پارسون» فرماندار ایالت میزوری در بیانیه مقدماتی گفت: «وضعیت فجیعی است، می‌دانم که چند واگن از ریل خارج شده‌اند. ما همچنین باور داریم که تلفاتی وجود دارد، البته هنوز بسیار زود است. هر زمانی که یک قطار و چند واگن از ریل خارج شود، بسیار تأسف‌بار است، امروز روز خوبی نیست».

هنوز آماری از تلفات دقیق این حادثه اعلام نشده و رسانه‌های آمریکایی منتظر دریافت اولین گزارش‌ها هستند.

این دومین حادثه برای قطار‌های شرکت امترک - که با ۳۷۴ قطار در خاک آمریکا و کانادا فعالیت می‌کند - در روز دوشنبه (به وقت محلی) است. پیش از این، یک قطار دیگر امترک به خودروی سواری در شهر «ایست بِی» واقع در شمال کالیفرنیا برخورد کرده که سه کشته برجای گذاشت./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار