ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات

جزئیات جدید از جست و جوی مادر و فرزندان مفقود شده در کرمان

جزئیات جدید از جست و جوی مادر و فرزندان مفقود شده در کرمان مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان از حضور ۲۲ تیم امداد و نجات در منطقه جنوب استان جهت جست‌وجو و نجات یک مادر به همراه ۲ فرزندش خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۵ - ۰۷ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 28
کد خبر: ۱۴۰۲۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، رضا فلاح مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان ظهر امروز در جمع خبرنگاران از حضور تیم‌های امداد و نجات در منطقه جنوب استان کرمان جهت جست‌وجو و نجات یک مادر به همراه ۲ فرزندش خبر داد و اظهار داشت: در حال حاضر ۲۲ تیم امداد و نجات در جست‌وجوی این مادر و فرزندانش هستند.

وی با اشاره به جزئیات بیشتر این خبر گفت: صبح روز یکشنبه پنجم تیرماه در تماس تلفنی با مرکز کنترل و هماهنگی عملیات اضطراری جمعیت هلال احمر مبنی بر مفقود شدن یک مادر به همراه ۲ فرزند یک و سه ساله در شهرستان عنبرآباد، بلافاصله چهار تیم از شهرستان‌های جیرفت و عنبرآباد به روستای مذکور اعزام شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان با اشاره به اعزام هشت تیم امداد و نجات دیگر از جمعیت هلال احمر شهرستان‌های کهنوج و منوجان در دومین روز جست و جوی این مفقودین افزود: در روز دوم جست و جو، جسد کودک یک ساله توسط نیرو‌های هلال احمر و مردمی در منطقه "بارگاه" منوجان پیدا شد.

وی با بیان اینکه هم چنان عملیات جست‌وجو و نجات در منطقه "بارگاه" ما بین منوجان و کهنوج در حال انجام است، افزود: صبح امروز در سومین روز از عملیات جست‌وجو و نجات ۱۰ تیم آنست، واکنش سریع و امدادی از مرکز استان و شهرستان‌های قلعه گنج، منوجان، کهنوج به منطقه مذکور اعزام شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان افزود: در حال حاضر ۲۲ تیم امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان کرمان در جست‌وجوی این مادر و فرزندش هستند./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار