بیاتی: دولت «نظارت» خود را بر بازار تقویت کند اسامی شهدای حادثه تروریستی لار اعلام شد پزشکیان: زین‌پس تمام صنایع آب‌بر باید صرفاً در سواحل جنوبی توسعه پیدا کنند رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد

دولت روحانی تجربه برجام را تکرار نکند

رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی گفت: دولتمردان باید از دو تجربه تاریخی توقف فعالیت‌های هسته‌ای در دوران اصلاحات و اعتدال عبرت بگیرند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۳ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 19
کد خبر: ۱۴۰۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حمیدرضا فولادگر با اشاره به راه اندازی رآکتور اراک گفت: موضوع هسته‌ای جمهوری اسلامی همواره به مذاکرات سیاسی گره خورده است و تا کنون دولت‌ها نتوانسته‌اند این گره را باز کنند.

 

نماینده مردم اصفهان در مجلس ادامه داد: باید در طول سه قانون برنامه، به فناوری تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای دست یابیم. کشورهای اروپایی هم اکنون بیش از ۵۰ درصد برق خود را از انرژی هسته‌ای تأمین می‌کنند.

 

عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت: در دو مرحله توسعه فعالیت‌های هسته‌ای ایران متوقف شد. یک بار در مذاکرات سعدآباد در دولت اصلاحات که پس از آن در اواخر دولت اصلاحات مجدداً فعالیت‌های هسته‌ای ایران از سر گرفته شد و در دولت‌های نهم و دهم فناوری‌های هسته‌ای ایران به سرعت رشد کرد.

 

وی ادامه داد: در دولت یازدهم هم در قالب مذاکرات برجام، فعالیت‌های هسته‌ای ایران با شدت بیشتری از قبل متوقف شد و جمهوری اسلامی تعهدات زیادی را در برجام برای کاهش فعالیت‌های هسته‌ای خود پذیرفت و اجرا کرد اما طرف مقابل به تعهدات خود عمل نکرد.

 

رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی گفت: با تصمیم شورای عالی امنیت ملی، در دولت دوازدهم مجدداً فعالیت‌های هسته‌ای از سر گرفته شد و هفتم تیر ماه نیز مهلت ۶۰ روزه اروپا به پایان رسیده و جمهوری اسلامی اقدامات جدیدی را آغاز خواهد کرد.

 

فولادگر اظهار داشت: دولت باید از دو تجربه تاریخی عبرت گرفته و برای بار سوم مذاکراتی را آغاز نکند که مجبور به پذیرش تعهدات سنگین شود.

 

وی ادامه داد: اگر دولت بخواهد مجدداً مذاکراتی را آغاز کند، نباید تعهداتی را بپذیرد که فعالیت هسته‌ای ایران را به شدت کاهش دهد و طرف مقابل هم ضمانتی برای اجرای تعهدات خود ندهد.

 

عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی گفت: در دومین تجربه تاریخی یعنی برجام، مقام معظم رهبری تأکید داشتند که تعهدات خود را در ازای تعهدات طرف مقابل به صورت گام به گام اجرایی کنیم اما دوستان دولتی به این توصیه‌ها توجه نکردند.

 

منبع:مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار