قیمت سکه ۲۴ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار/ نیم‌سکه ۱۱۸ میلیون تومان شد + جدول قیمت طلا ۲۴ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار/ مثقال طلا در کانال ۱۰۰ میلیون تومان ماند + جدول قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا امروز سه‌شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۵ | بازار خودرو در مسیر دوگانه چرا قیمت سیب زمینی از حالت عرف خارج شد؟ آخرین قیمت طلا و سکه و دلار امروز سه‌شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۵ افزایش رقم کالابرگ از نیمه مهر ۱۴۰۵ | رقم جدید کالابرگ مشخص شد؟ پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۵ / ادامه نوسان دلار پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۵ + جدول جدیدترین خبر درباره زمان پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی قیمت طلا باز هم ریخت/ این چهار عامل باعث ریزش قیمت طلا شدند زمان واریز یارانه شهریور ۱۴۰۵ مشخص شد؛ مبلغ یارانه شهریور چقدر است؟ ثبت نام فروش فوری چانگان UNI-T آغاز شد؛ فروش بدون قرعه‌کشی با تحویل ۳۰ روزه قیمت طلا امروز سه‌شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۵ چند؟ طلا عقب نشست؛ هر گرم طلای ۱۸ عیار چند شد؟ برنامه‌های تأمین‌اجتماعی برای افزایش قدرت خرید بازنشستگان پزشکیان: رقم کالابرگ افزایش می‌یابد؛ تصمیمات حمایتی در راه است

صالح آبادی: تعادل در بازار ارز برقرار شد؛ افزایش عرضه بر تقاضای ارز در سامانه نیما

صالح آبادی: تعادل در بازار ارز برقرار شد؛ افزایش عرضه بر تقاضای ارز در سامانه نیما رئیس‌کل بانک مرکزی با بیان اینکه در زمینه عرضه و تقاضای ارز تعادل خوبی در بازار ایجاد شده است تاکید کرد: در بسیاری از روزها در سامانه نیما شاهد فزونی عرضه بر تقاضا هستیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۲ - ۰۸ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 29
کد خبر: ۱۴۰۳۷۵

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، علی صالح آبادی در پنجمین جلسه هم اندیشی با اقتصادانان با محوریت «سیاستگذاری بهینه ارزی و ارتباط میان متغیرهای پولی و ارزی» که در بانک مرکزی برگزار شد گفت: مدیریت بازار ارز را همواره با جدیت و با مکانیزم ها مختلف در دستور کار قرار داده‌ایم.

 

رئیس‌کل بانک مرکزی تاکید کرد: با نظرات اقتصادانان حاضر در جلسه مبنی بر اینکه بانک مرکزی باید حضور موثری در بازار ارز داشته باشد موافق هستم و این بانک با روش‌های مختلف می‌تواند تعادل و ثبات در بازار ایجاد کند که این موضوع هم‌اکنون محقق شده است.

 

وی با اشاره به اینکه اقدامات متعددی در دستور کار بوده و هم‌اکنون نیز برنامه‌هایی برای مدیریت بازار ارز در دست اقدام است افزود: در مدیریت بازار ارز بخشی در زمینه هماهنگی بانک مرکزی با وزارت صنعت، معدن و تجارت در خصوص ثبت سفارش ها در حال انجام است و در بخش دیگر، بحث مدیریت عرضه ارز مورد تاکید قرار گرفته تا صادرکنندگان ارز حاصل از صادرات خود را به کشور باز گردانند و به چرخه تجاری وارد نمایند. در این زمینه نیز کمیته اقدام ارزی تصمیماتی به فراخور شرایط اتخاذ می‌کند. نتیجه این تصمیمات به ایجاد تعادل در عرضه و تقاضا در بازار ختم می‌شود.

 

رئیس شورای پول و اعتبار در ادامه تصریح کرد: در حوزه حواله ارزی که متولی آن سامانه نیماست هم اکنون به طور نسبی تعادل خوبی در زمینه عرضه و تقاضا داریم.

 

وی افزود: برخی روزها شاهدیم که ارز به اندازه کافی وجود دارد لیکن خریدار و تقاضایی برای ان نیست و در واقع می‌توان گفت در بسیاری از روزها مازاد عرضه ارز بر تقاضا وجود دارد.

 

رئیس‌کل بانک مرکزی در ادامه تاکید کرد: در زمینه حواله و اسکناس مشکل خاصی وجود ندارد ضمن آنکه باید تاکید کرد وضعیت اسکناس ارز بانک مرکزی همانطور که پیش از این نیز اعلام کرده‌ام بسیار خوب است و خوشبختانه صادر‌کنندگان به ویژه بخش غیرنفتی در زمینه قیمت توافقی فروش ارز گام های موثری برداشته‌اند.

 

رئیس‌کل بانک مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع مدیریت انتظارات تورمی پرداخت و گفت: بانک مرکزی با جدیت موضوع مدیریت انتظارت تورمی را پیگیری می کند و این موضوع نیز در دولت در دستور کار است.

 

صالح‌آبادی در خصوص برخورد قاطع بانک مرکزی با اخلاگران و سفته بازان ارزی در بازار هم گفت: در مدت اخیر با تلاش و همکاری شبانه روزی با دستگاه‌ها و سازمان‌های نظارتی و انتظامی ذیربط، با برخی کانال‌های فضای مجازی که با موج سواری بر برخی اخبار و انتظارات کاذب تورمی اقدام به قیمت سازی صوری و شرط بندی بر روی قیمت ارز می کردند برخورد شد.

 

رئیس‌کل بانک مرکزی با تاکید بر اینکه مبارزه جدی با قاچاق کالا و ارز نیز در دولت سیزدهم با جدیت دنبال می شود گفت: عرضه ارز غیررسمی که نوعی قاچاق محسوب می‌شود موجب قیمت‌گذاری های کاذب در بازار می‌شد که با این مورد هم برخورد صورت گرفته است./ تسنیم

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار