غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

واکنش کرملین به نظر عجیب بوریس جانسون درباره پوتین

نخست وزیر انگلیس در مصاحبه‌ای با تلویزیون آلمان، اظهارنظری عجیب و بی سابقه در قبال رئیس جمهور روسیه و عملیات ویژه نظامی وی در اوکراین را مطرح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۹ - ۰۸ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 29
کد خبر: ۱۴۰۴۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، «بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس در اظهارنظری عجیب درباره «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه اعلام کرد که چنانچه پوتین زن بود، عملیات ویژه نظامی خود در روسیه را آغاز نمی‌کرد.

جانسون در این باره و در مصاحبه با تلویزیون ZDF آلمان گفت: اگر پوتین یک زن بود، که خب معلوم است که نیست، اما اگر بود، من واقعاً گمان نمی‌کنم که این جنگ و تهاجم مردسالارانه دیوانه وار را آغاز می‌کرد.

واکنش کرملین

اظهارات نخست وزیر انگلیس واکنش کرملین را در پی داشت.

در همین رابطه، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی رئیس جمهور روسیه به طور تلویحی و با اشاره به «زیگموند فروید» پدر علم روانشناسی در پاسخ به سوال خبرنگاری در این باره گفت: فروید پیر در زمان حیاتش آرزوی چنین موضوعی برای تحقیق درباره اش را داشت!

جانسون چند روز پیش و در طول نشست سران گروه هفت (G ۷) که در آلمان برگزار شد، هنگامی که با دیگر رهبران کشور‌های عضو بر سر میز نشسته بودند، پیشنهاد داده بود که همگی کت و کراوات‌های خود را از تن در بیاورند تا نشان دهند که در قبال اقدامات روسیه کاملا راحت و خونسرد عمل خواهند کرد. این شیطنت در پاسخ به تصویر نیمه برهنه پوتین که وی را در حال ماهیگیری نشان می‌دهد، صورت گرفت.

در کنار همه این اقدامات و تبلیغات رسانه ای، انگلیس همانند آمریکا و دیگر متحدان غربی شان متعهد به ارائه کمک‌های نظامی و مالی بیشتر به اوکراین شده اند و این در حالی است که ارتش روسیه همچنان در حال پیشروی در منطقه «دونباس» در شرق اوکراین است./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر