دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

دعوا بر سر حضور روسیه در نشست گروه ۲۰

کاخ کرملین به ادعای نخست وزیر ایتالیا درباره کنار گذاشته شدن رئیس جمهور روسیه از نشست گروه ۲۰ واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۴ - ۰۸ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 29
کد خبر: ۱۴۰۴۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، پیشنهاد ایتالیا برای عدم حضور «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در نشست گروه ۲۰ با واکنش کاخ کرملین همراه شد.

به نوشته روزنامه «گاردین»، «ماریو دراگی» نخست‌وزیر ایتالیا روز گذشته (سه‌شنبه) در نشست گروه هفت گفته بود: «در مورد حضور رئیس جمهور پوتین در نشست گروه بیست، رئیس جمهور اندونزی او را کنار گذاشته است، حرف او قاطع است. او نخواهد آمد. ممکن است [پوتین]از راه دور حضور داشته باشد».

«یوری یوشاکوف» دستیار کاخ کرملین در واکنشی اعلام کرد، فرض روسیه بر این اساس است که دعوتنامه برای حضور در این نشست صادر شده و از سوی مسکو نیز پذیرفته شده است.

او با اشاره به اینکه دراگی در جایگاهی نیست که حضور پوتین را تعیین کند گفت: «شاید او فراموش کرده که دیگر ریاست گروه ۲۰ را بر عهده ندارد.

«جوکو ویدودو» رئیس دوره‌ای گروه ۲۰، امروز (چهارشنبه) برای دیدار با «ولودیمیر زلنسکی» وارد اوکراین شده است. او پس از اوکراین به روسیه می‌رود تا با پوتین ملاقات کند. نشست گروه ۲۰ قرار است در ماه اواسط نوامبر (آبان) امسال برگزار شود.

«اولاف شولتز» صدراعظم آلمان نیز اخیراً گفته است در صورت حضور یافتن پوتین در نشست گروه ۲۰ ممکن است در آن شرکت نکند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار