بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

دعوا بر سر حضور روسیه در نشست گروه ۲۰

دعوا بر سر حضور روسیه در نشست گروه ۲۰ کاخ کرملین به ادعای نخست وزیر ایتالیا درباره کنار گذاشته شدن رئیس جمهور روسیه از نشست گروه ۲۰ واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۴ - ۰۸ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 29
کد خبر: ۱۴۰۴۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، پیشنهاد ایتالیا برای عدم حضور «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در نشست گروه ۲۰ با واکنش کاخ کرملین همراه شد.

به نوشته روزنامه «گاردین»، «ماریو دراگی» نخست‌وزیر ایتالیا روز گذشته (سه‌شنبه) در نشست گروه هفت گفته بود: «در مورد حضور رئیس جمهور پوتین در نشست گروه بیست، رئیس جمهور اندونزی او را کنار گذاشته است، حرف او قاطع است. او نخواهد آمد. ممکن است [پوتین]از راه دور حضور داشته باشد».

«یوری یوشاکوف» دستیار کاخ کرملین در واکنشی اعلام کرد، فرض روسیه بر این اساس است که دعوتنامه برای حضور در این نشست صادر شده و از سوی مسکو نیز پذیرفته شده است.

او با اشاره به اینکه دراگی در جایگاهی نیست که حضور پوتین را تعیین کند گفت: «شاید او فراموش کرده که دیگر ریاست گروه ۲۰ را بر عهده ندارد.

«جوکو ویدودو» رئیس دوره‌ای گروه ۲۰، امروز (چهارشنبه) برای دیدار با «ولودیمیر زلنسکی» وارد اوکراین شده است. او پس از اوکراین به روسیه می‌رود تا با پوتین ملاقات کند. نشست گروه ۲۰ قرار است در ماه اواسط نوامبر (آبان) امسال برگزار شود.

«اولاف شولتز» صدراعظم آلمان نیز اخیراً گفته است در صورت حضور یافتن پوتین در نشست گروه ۲۰ ممکن است در آن شرکت نکند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده