پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

سفر هیاتی از طالبان به ایران برای بررسی مسائل مرزی

هیاتی از طالبان برای شرکت در هفتمین اجلاس کمیسیون عالی مرزی میان ایران و افغانستان وارد تهران شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۸ - ۰۸ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 29
کد خبر: ۱۴۰۴۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، هیات حکومت سرپرست افغانستان به ریاست «مولوی سعدالله بلوچ» رئیس اداره همکاری‌های امنیتی و امور مرزی وزارت خارجه این کشور جهت حضور در هفتمین اجلاس کمیسیون عالی مرزی میان ایران و افغانستان وارد تهران شده است.

در این سفر سعدالله بلوچ را ۱۴ فرد از وزارت‌خانه‌های دفاع، انرژی و آب، کشور، امور خارجه و امور قبایل و مرز‌های افغانستان همراهی کرده و قرار است این اجلاس به میزبانی تهران برگزار گردد و مسائل مختلف مرزی میان دو کشور حل‌وفصل گردد.

پیش از این هیات عالی ایران به سرپرستی سردار رضایی جانشین فراجا در شهرستان مرزی تایباد با هیات افغانستانی دیدار کرده بود و توافقات اولیه برای ادامه این نشست‌ها و حل برخی مسائل و مشکلات مرزی صورت پذیرفته بود.

وجود برخی مشکلات مرزی و ایجاد هماهنگی بیشتر جهت مبارزه با قاچاق موادمخدر و انسان و همچنین مبارزه مشترک با فعالیت گروه‌های غیرقانونی در مرز‌های مشترک از جمله مسائلی‌ست که انتظار می‌رود در این اجلاس و نشست‌های آینده پیرامون آن‌ها بحث و تبادل‌نظر صورت گرفته و منجر به توافقات اساسی میان تهران و کابل گردد.

در زمان حکومت سابق افغانستان به دلیل عدم اشراف دولت کابل بر مناطق مرزی همواره شاهد بروز مشکلات عدیده در مرز‌های مشترک بوده‌ایم که اکنون انتظار تهران این است که با استقرار حکومت جدید و حرکت به سوی امنیت‌سازی در سراسر اف. غانستان، مسائل مرزی میان دو کشور نیز به سمت حل شدن پیش رود.

این سفر در حالی صورت گرفته که نیرو‌های مرزی در شمال استان سیستان و بلوچستان ایران که هم‌مرز با افغانستان است، در ساعات پایانی روز سه‌شنبه (روز گذشته) با گروهی از اشرار که از خاک افغانستان قصد تعرض به خاک ایران را داشتند در گیر شدند که این افراد مسلح، پس از یک درگیری کوتاه، از منطقه متواری شدند.

در این درگیری مسلحانه، "محمد صیاد" از نیرو‌های مرزبانی، بر اثر اصابت گلوله به شهادت رسید./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار