وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند

سفر هیاتی از طالبان به ایران برای بررسی مسائل مرزی

هیاتی از طالبان برای شرکت در هفتمین اجلاس کمیسیون عالی مرزی میان ایران و افغانستان وارد تهران شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۸ - ۰۸ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 29
کد خبر: ۱۴۰۴۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، هیات حکومت سرپرست افغانستان به ریاست «مولوی سعدالله بلوچ» رئیس اداره همکاری‌های امنیتی و امور مرزی وزارت خارجه این کشور جهت حضور در هفتمین اجلاس کمیسیون عالی مرزی میان ایران و افغانستان وارد تهران شده است.

در این سفر سعدالله بلوچ را ۱۴ فرد از وزارت‌خانه‌های دفاع، انرژی و آب، کشور، امور خارجه و امور قبایل و مرز‌های افغانستان همراهی کرده و قرار است این اجلاس به میزبانی تهران برگزار گردد و مسائل مختلف مرزی میان دو کشور حل‌وفصل گردد.

پیش از این هیات عالی ایران به سرپرستی سردار رضایی جانشین فراجا در شهرستان مرزی تایباد با هیات افغانستانی دیدار کرده بود و توافقات اولیه برای ادامه این نشست‌ها و حل برخی مسائل و مشکلات مرزی صورت پذیرفته بود.

وجود برخی مشکلات مرزی و ایجاد هماهنگی بیشتر جهت مبارزه با قاچاق موادمخدر و انسان و همچنین مبارزه مشترک با فعالیت گروه‌های غیرقانونی در مرز‌های مشترک از جمله مسائلی‌ست که انتظار می‌رود در این اجلاس و نشست‌های آینده پیرامون آن‌ها بحث و تبادل‌نظر صورت گرفته و منجر به توافقات اساسی میان تهران و کابل گردد.

در زمان حکومت سابق افغانستان به دلیل عدم اشراف دولت کابل بر مناطق مرزی همواره شاهد بروز مشکلات عدیده در مرز‌های مشترک بوده‌ایم که اکنون انتظار تهران این است که با استقرار حکومت جدید و حرکت به سوی امنیت‌سازی در سراسر اف. غانستان، مسائل مرزی میان دو کشور نیز به سمت حل شدن پیش رود.

این سفر در حالی صورت گرفته که نیرو‌های مرزی در شمال استان سیستان و بلوچستان ایران که هم‌مرز با افغانستان است، در ساعات پایانی روز سه‌شنبه (روز گذشته) با گروهی از اشرار که از خاک افغانستان قصد تعرض به خاک ایران را داشتند در گیر شدند که این افراد مسلح، پس از یک درگیری کوتاه، از منطقه متواری شدند.

در این درگیری مسلحانه، "محمد صیاد" از نیرو‌های مرزبانی، بر اثر اصابت گلوله به شهادت رسید./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار