وزارت صمت هم واردات کاغذ توسط کارخانه تولیدی را تأیید کرد-راهبرد معاصر

وزارت صمت هم واردات کاغذ توسط کارخانه تولیدی را تأیید کرد

وزارت صنعت، معدن و تجارت با تأیید خبر واردات کاغذ توسط کارخانه تولیدی چوب و کاغذ مازندران، این اقدام را در جهت بقای این کارخانه و تأمین معیشت کارگران شاغل در آن دانست.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۲ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 19
کد خبر: ۱۴۰۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، در پی انتشار خبر «کارخانه کاغذی که کاغذ وارد کرد»، در تاریخ ۱۸ خردادماه در آن خبرگزاری، مرکز روابط عمومی واطلاع‌رسانی وزارت صنعت، معدن و تجارت به منظور تنویر افکارعمومی و شفاف‌سازی گفت‌وگویی را با مدیریت کارخانه داشت که خلاصه آن به عنوان جوابیه گزارش فارس برای این خبرگزاری ارسا شده است. متن ارسالی مرکز روابط عمومی وزارت صمت به شرح زیر است:

 

شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران به دلیل برخی عوامل نظیر طرح تنفس جنگل، افزایش قیمت ارز و سختگیری در واردات قطعات مصرفی، با چالش جدی روبه‌رو شد و نسبت به سال‌های گذشته در روند تولید با محدودیت‌هایی مواجه شد. شرکت نیز جهت جلوگیری از توقف تولیدو حفظ و تأمین معیشت بیش از ۱۳۰۰ نفر از کارگران شاغل با تغییر برنامه، تولید روی کاغذهای باارزش، افزوده بیشتر متمرکز گردید.

 

در این راستا، طی توافقی که با وزارت ارشاد و وزارت صنعت، معدن و تجارت جهت تنظیم بازار به عمل آمد، مقرر شد به جای واسطه‌ها، شرکت علاوه بر تولید بخشی از نیاز کاغذ کشور، نسبت به وارد کردن کاغذ روزنامه از مارک‌های معتبر اروپایی اقدام و با هماهنگی سازمان‌های ذیربط نسبت به توزیع و فروش آن اقدام نماید، تا ضمن تأمین نیاز بازار دست دلالان را کوتاه و با توجه به دسترسی از مشتریان واقعی نسبت به توزیع آن با هماهنگی دستگاه‌های مرتبط اقدام نماید.

 

در خصوص شبهه تعطیلی کارخانه که از سوی نویسنده خبر مطرح شده نیز باید گفت این شرکت (صنایع چوب و کاغذ مازندران) تعطیل نشده بلکه فعال و در حال تولید است و علی‌رغم مشکلات موجود، شرکت در سال ۹۷ با همت سرمایه انسانی متخصص و با انگیزه‌ای که در سخت‌ترین شرایط اقتصادی صنایع داخلی را زنده نگه داشته‌اند، در مجموع ۳ هزار و ۸۶۶ تن کاغذ روزنامه، ۱۶ هزار و ۸۵۷ تن کاغذ تحریر و ۴۲ هزار و ۴۰۱ تن کاغذ فلوتینگ تولید و روانه بازار نموده که ادعای نویسنده در خصوص عدم تولید در سال ۹۷ در تولید کاغذهای روزنامه و تحریر غلط است، ضمنا این شرکت در ماه های بهمن و اسفند ۹۷ جمعا ۶ هزار و ۱۶۶ تن کاغذ چاپ و تحریر، تولید و روانه بازار نموده است.

 

گفتنی است، خبرگزاری فارس ضمن تقدیر از وزارت صنعت برای تنویر افکار عمومی تاکید می‌کند بارها با مدیریت شرکت چوب و کاغذ مازندران تماس‌های مکرر گرفته شد و تمام سوالات برای مدیرعامل این شرکت ارسال شد، اما با وجود وعده‌های قبلی، متاسفانه پس از ۱۱ روز هیچگونه پاسخی از سوی مدیریت این کارخانه مبنی بر عدم تعطیلی این واحد تولیدی دریافت نشد.

 

اضافه می‌شود همان‌گونه که ذکر آن در گزارش رفت، واردات کاغذ تحریر و روزنامه به دلیل ارائه تسهیلاتی همچون ارز مبادله‌ای به واردکنندگان برای آن‌ها جذابیت دارد. از سوی دیگر حمایتی از تولیدکنندگان داخلی این محصول نمی‌شود، اما چه خوب بود که همت تمام متولیان امر بر تجهیز و فعال‌سازی کارخانه‌های داخلی به واسطه تسهیلات ارزی بود، نه واردات. همچنین تأمین معیشت کارگران یک کارخانه بر کنترل دقیق بازار کاغذ ارجحیت نمی‌یافت که وزارت صنعت برای بقای یک کارخانه تولیدی، مجوز واردات به آن بدهد!

 

خبرگزاری فارس، همچنان مجال توضیح و تبیین واردات کاغذ توسط کارخانه چوب و کاغذ مازندران را برای مدیران این شرکت محفوظ می‌دارد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده