ماجرای اغتشاشات دیروز آبدانان استان ایلام چه بود؟ دستگیری لیدر‌های اغتشاشات در زنجان فرماندار ملکشاهی: صدای مردم شنیده می‌شود و پیگیری جدی در دستور کار است پزشکیان: چرا با دانشجوی معترض برخورد می‌کنیم؟ / ما مقصریم نه دانشجو و مردم بررسی موضوع اغتشاشات در کمیسیون امور داخلی کشور شهادت یکی از کارکنان انتظامی استان ایلام در ملکشاهی بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار ملکشاهی دستور پزشکیان برای بررسی جامع ناآرامی‌های استان ایلام سرلشکر موسوی: فراجا با همراهی مردم آشوبگران را جای خود می‌نشاند عارف: مسکن محرومان باید با سرعت بیشتری تامین شود پزشکیان: با برخورد‌های قهری و روش‌های ناصحیح، نمی‌توان جامعه را قانع یا آرام کرد/ وزارت کشور موظف است در این زمینه نظارت کامل و جامعی اعمال کند دستور رئیس‌جمهور برای بررسی پرداخت کالابرگ به دهک ۱۰ جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی / ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ شناسایی ۴۰ متهم انتشار اخبار جعلی اغتشاشات اخیر در فضای مجازی سردار رادان: دستگیری‌های هدفمند لیدر‌های تحریک کننده اعتراضات، در دستور کار پلیس قرار گرفت

مسبّبان وضع موجود، دولت سیزدهم را طلبکارانه نقد نکنند

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: آن‌ها که مسبب وضع موجود اقتصادی هستند، نمی‌توانند امروز برای کشور نسخه بپیچند، بنابر این نباید طلبکارانه وارد عرصه نقد دولت سیزدهم شوند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۴ - ۱۲ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 03
کد خبر: ۱۴۰۸۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ ولی اسماعیلی نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با اشاره به انتقادهای چهر‌های نزدیک به طیف اصلاح‌طلب در قالب‌های گوناگون نامه‌نگاری، بیانیه، مصاحبه و توییت درباره وضعیت اقتصادی کشور گفت: واقعیت این است که ما امروز وارث ۸ سال عملکرد همین آقایانی هستیم که امروز زبان به انتقاد از وضعیت اقتصادی کشور گشودند و در مورد آن نامه می نویسند.

 

وی افزود: ما امروز در واقع داریم کار آواربرداری در حوزه اقتصاد را انجام می‌دهیم که این آوار به خاطر عملکرد همین آقایان بر سر کشور و ملت خراب شده است.

 

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار داشت: این آقایان یا خودشان و یا همفکرانشان در ۸ سال گذشته در مسند قدرت بودند و این وضعیت اقتصادی را با عملکردشان برای مردم به وجود آوردند، دیگر این آقایان نمی‌توانند بیایند و برای ما امروز نسخه بپیچند.

 

اسماعیلی خاطرنشان کرد: تمام سعی ما این است که اشتباهاتی که در حوزه اقتصاد کشور صورت گرفته، اعم از ارز ترجیحی، مشکلات ایجاد شده در حوزه مالیات‌ها و . . . را می‌خواهیم سامان دهیم و کارها را به پیش ببریم.

 

وی افزود: اگر آقایانی که مسبب وضع موجود هستند می‌خواهند طلبکارانه وارد عرصه شوند و فرافکنی کنند، باید بگویم که این رفتار آنها منصفانه نیست و مردم هم می‌دانند که چه کسی کار می‌کند و چه کسی کار نمی‌کند.

 

اسماعیلی اظهار داشت: در هشت سال گذشته همه چیز کشور معطل برجام شد و به همین خاطر همه چیز کشور قفل شده بود. در حوزه بازرگانی ما مشکلات زیادی داشتیم و تراز تجاری ما با کشورهای همسایه منفی شده بود.

 

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس خاطرنشان کرد: تلاش دولت فعلی بر اصلاح این وضعیت است و امیدواریم هرچه زودتر شرایط اقتصادی کشور سامان پیدا کند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار