پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

مسبّبان وضع موجود، دولت سیزدهم را طلبکارانه نقد نکنند

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: آن‌ها که مسبب وضع موجود اقتصادی هستند، نمی‌توانند امروز برای کشور نسخه بپیچند، بنابر این نباید طلبکارانه وارد عرصه نقد دولت سیزدهم شوند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۴ - ۱۲ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 03
کد خبر: ۱۴۰۸۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ ولی اسماعیلی نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با اشاره به انتقادهای چهر‌های نزدیک به طیف اصلاح‌طلب در قالب‌های گوناگون نامه‌نگاری، بیانیه، مصاحبه و توییت درباره وضعیت اقتصادی کشور گفت: واقعیت این است که ما امروز وارث ۸ سال عملکرد همین آقایانی هستیم که امروز زبان به انتقاد از وضعیت اقتصادی کشور گشودند و در مورد آن نامه می نویسند.

 

وی افزود: ما امروز در واقع داریم کار آواربرداری در حوزه اقتصاد را انجام می‌دهیم که این آوار به خاطر عملکرد همین آقایان بر سر کشور و ملت خراب شده است.

 

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار داشت: این آقایان یا خودشان و یا همفکرانشان در ۸ سال گذشته در مسند قدرت بودند و این وضعیت اقتصادی را با عملکردشان برای مردم به وجود آوردند، دیگر این آقایان نمی‌توانند بیایند و برای ما امروز نسخه بپیچند.

 

اسماعیلی خاطرنشان کرد: تمام سعی ما این است که اشتباهاتی که در حوزه اقتصاد کشور صورت گرفته، اعم از ارز ترجیحی، مشکلات ایجاد شده در حوزه مالیات‌ها و . . . را می‌خواهیم سامان دهیم و کارها را به پیش ببریم.

 

وی افزود: اگر آقایانی که مسبب وضع موجود هستند می‌خواهند طلبکارانه وارد عرصه شوند و فرافکنی کنند، باید بگویم که این رفتار آنها منصفانه نیست و مردم هم می‌دانند که چه کسی کار می‌کند و چه کسی کار نمی‌کند.

 

اسماعیلی اظهار داشت: در هشت سال گذشته همه چیز کشور معطل برجام شد و به همین خاطر همه چیز کشور قفل شده بود. در حوزه بازرگانی ما مشکلات زیادی داشتیم و تراز تجاری ما با کشورهای همسایه منفی شده بود.

 

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس خاطرنشان کرد: تلاش دولت فعلی بر اصلاح این وضعیت است و امیدواریم هرچه زودتر شرایط اقتصادی کشور سامان پیدا کند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده