واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

سفر دوباره الکاظمی به عربستان برای اطلاع دادن نتایج سفرش به ایران

منابع دیپلماتیک اعلام کردند که نخست وزیر عراق برای اطلاع دادن نتایج سفر خود به تهران قصد دارد به عربستان برود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۰ - ۱۲ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 03
کد خبر: ۱۴۰۸۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، رای الیوم به نقل از یک منبع دیپلماتیک در کشور‌های حاشیه خلیج فارس، اعلام کرد که انتظار می‌رود مصطفی الکاظمی، نخست وزیر عراق امروز (یکشنبه) برای دیدار با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان و مقامات ارشد این کشور، به جده برود.

این منبع که نامش فاش نشد، اظهار داشت: «نخست وزیر عراق برای اعلام نتایج سفر خود به ایران و مواضع تهران درباره مذاکره با ریاض، مجددا به عربستان می‌رود تا بتواند زمینه را برای بهبود سطح مذاکرات بین ریاض و تهران و دستیابی به راه حلی برای برطرف کردن اختلافات و احیای روابط دیپلماتیک بین دو کشور فراهم کند.»

پنجمین دور گفتگو میان نمایندگان عالی جمهوری اسلامی ایران و عربستان، چندی پیش در بغداد، پایتخت عراق برگزار شد. پیش از این چهار دور مذاکره میان ایران و عربستان با میانجیگری عراق در بغداد برگزار شده و شرکت‌کنندگان در آن این مذاکرات را سازنده خوانده و از برگزار کردن مذاکرات بیشتر خبر دادند. این مذاکرات پس از ۵ سال از قطع روابط دیپلماتیک دو کشور شکل گرفت. ایران ادامه این گفتگو‌ها را مشروط به «جدیت عربستان» دانسته است.

با توجه به شکل‌گیری فضای مفاهمه و گفتگو‌های سازنده میان نمایندگان دو کشور، پیش‌بینی می‌شود در آینده نزدیک زمینه برگزاری جلسه مشترک میان وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و عربستان فراهم شود./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر