پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است!

رکورد ۲۴ ساله نرخ تورم در ترکیه

رکورد ۲۴ ساله نرخ تورم در ترکیه مرکز آمار ترکیه نرخ رسمی تورم در این کشور را ۷۸.۶ درصد اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۳ - ۱۳ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 04
کد خبر: ۱۴۱۰۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، مرکز آمار ترکیه اعلام کرد که نرخ تورم در ماه ژوئن ۴.۹۵ درصد بود و به این ترتیب نرخ تورم سالانه در این ماه به ۷۸.۶ درصد رسیده است.

بالاترین نرخ تورم مربوط به حمل و نقل با ۱۲۳.۳۷ درصد، گروه غذایی با ۹۳.۹ درصد و لوازم خانگی با ۸۱.۱۴ درصد اعلام شده است. پایینترین نرخ تورم نیز مربوط به کفش و پوشاک با ۲۶.۹۹، آموزش با ۲۷.۷۶ و بهداشت با ۳۹.۳۴ است.

این بالاترین نرخ تورم در ۲۴ سال گذشته است.

این در حالیست که"گروه بررسی تورم" (ENAG) که یک نهاد مستقل است، نرخ تورم سالانه را ۱۷۵.۵ درصد اعلام کرده است.

هفته گذشته نیز اتاق بازرگانی استانبول، نرخ تورم در این شهر را ۹۵ درصد اعلام کرد./تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار