رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

امیرعبداللهیان:روابط ایران و جمهوری آذربایجان در مسیر درست تداوم دارد

امیرعبداللهیان:روابط ایران و جمهوری آذربایجان در مسیر درست تداوم دارد وزیر امور خارجه با اشاره به دیدارش با همتای آذربایجانی در تهران و با بیان اینکه روابط ایران و جمهوری آذربایجان در مسیر درست خود تداوم دارد، اعلام کرد: سفر الهام علی اف به تهران در دستورکار مشترک قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۱ - ۱۳ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 04
کد خبر: ۱۴۱۰۹۳

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه که امروز (دوشنبه) ۱۳ تیر ماه در تهران میزبان «جیحون بایراموف» وزیر خارجه جمهوری آذربایجان بود در توئیتی درباره این سفر و دیدارش نوشت: با برادرم بایراموف گفت‌وگوی مهم و دوستانه داشتیم. مباحث دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی بررسی و بر حل و فصل مسالمت آمیز قره باغ بر اساس اصول حفظ تمامیت ارضی و احترام به حاکمیت تاکید شد.

وی افزود: روابط در مسیر درست خود تداوم دارد. سفر آقای الهام علی اف به تهران در دستورکار مشترک قرار گرفت.

به گزارش فارس، جیحون بایراموف امروز در نخستین سفرش به تهران در دولت سیزدهم وارد تهران شد. وی ابتدا به دیدار محمدباقر قالیباف رئیس مجلس رفت و پس از آن در محل وزارت امور خارجه حضور یافت و مورد استقبال امیرعبداللهیان قرار گرفت. وزرای خارجه پس از آن به گفت‌وگو پرداختند و بعد از آن به میان خبرنگاران آمده و به تشریح رایزنی‌های انجام شده پرداختند.

وزیر امور خارجه ایران در این نشست خبری با بیان این‌که ایران و جمهوری آذربایجان از مرحله سوءتفاهمات به خوبی عبور کردند، اعلام کرد که نشست سه جانبه وزرای خارجه ایران، آذربایجان و ترکیه در تهران برگزار می‌شود و الهام علی اف هم قرار است به ایران سفر کند.

وزیر خارجه آذربایجان همچنین عصر امروز با آیت الله رئیسی دیدار و گفت‌وگو کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار