عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

امیرعبداللهیان:روابط ایران و جمهوری آذربایجان در مسیر درست تداوم دارد

وزیر امور خارجه با اشاره به دیدارش با همتای آذربایجانی در تهران و با بیان اینکه روابط ایران و جمهوری آذربایجان در مسیر درست خود تداوم دارد، اعلام کرد: سفر الهام علی اف به تهران در دستورکار مشترک قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۱ - ۱۳ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 04
کد خبر: ۱۴۱۰۹۳

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه که امروز (دوشنبه) ۱۳ تیر ماه در تهران میزبان «جیحون بایراموف» وزیر خارجه جمهوری آذربایجان بود در توئیتی درباره این سفر و دیدارش نوشت: با برادرم بایراموف گفت‌وگوی مهم و دوستانه داشتیم. مباحث دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی بررسی و بر حل و فصل مسالمت آمیز قره باغ بر اساس اصول حفظ تمامیت ارضی و احترام به حاکمیت تاکید شد.

وی افزود: روابط در مسیر درست خود تداوم دارد. سفر آقای الهام علی اف به تهران در دستورکار مشترک قرار گرفت.

به گزارش فارس، جیحون بایراموف امروز در نخستین سفرش به تهران در دولت سیزدهم وارد تهران شد. وی ابتدا به دیدار محمدباقر قالیباف رئیس مجلس رفت و پس از آن در محل وزارت امور خارجه حضور یافت و مورد استقبال امیرعبداللهیان قرار گرفت. وزرای خارجه پس از آن به گفت‌وگو پرداختند و بعد از آن به میان خبرنگاران آمده و به تشریح رایزنی‌های انجام شده پرداختند.

وزیر امور خارجه ایران در این نشست خبری با بیان این‌که ایران و جمهوری آذربایجان از مرحله سوءتفاهمات به خوبی عبور کردند، اعلام کرد که نشست سه جانبه وزرای خارجه ایران، آذربایجان و ترکیه در تهران برگزار می‌شود و الهام علی اف هم قرار است به ایران سفر کند.

وزیر خارجه آذربایجان همچنین عصر امروز با آیت الله رئیسی دیدار و گفت‌وگو کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده