اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

جزییات تعطیلی ادارات سیستان و بلوچستان فردا 13 تیر 1401

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به تداوم پدیده گرد و غبار در حوزه سیستان و قرار گیری شاخص کیفیت هوا در وضعیت خطرناک پنج شهرستان این حوزه روز سه شنبه تعطیل است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۳ - ۱۴ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 05
کد خبر: ۱۴۱۱۳۷

به گزارش راهبرد معاصر علیرضا شهرکی اظهارداشت: با توجه به تداوم پدیده گرد و غبار در حوزه سیستان و قرار گیری شاخص کیفیت هوا در وضعیت خطرناک به استناد نامه اجرایی تبصره سه و قانون هوای پاک و پیش بینی اداره کل هواشناسی استان برای ۱۴ تیرماه ۱۴۰۱ تصمیمات اتخاذ شده به شرح ذیل است.
وی گفت: کلیه مراکز اداری و دولتی و بخش اداری نهادها و سازمانهای وابسته به نهادهای عمومی و خصوصی به استثنای مراکز نظامی، انتظامی، بهداشتی و درمانی، بیمارستان ها، بانک ها و مراکزی که در روزهای تعطیل لازم است به فعالیت خود ادامه دهند در شهرستان های منطقه سیستان تعطیل اعلام شد.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان افزود: فعالیت واحدهای صنعتی، تولیدی اثرگذار بر تشدید آلودگی هوای شهر و روستا در محدوده های شهری و روستایی همچنین فعالیت های عمرانی که موجب تشدید آلودگی هوا می شوند، ممنوع می باشد.

وی بیان کرد: توصیه می شود گروه‌های حساس مانند بیماران قلبی عروقی، بیماران تنفسی، زنان باردار، سالمندان و کودکان در فضای شهری تردد نداشته و سایر افراد در صورت لزوم به تردد از ماسک استفاده و ساعت حضور خود را در فضای آزاد کاهش دهند.

شهرکی گفت: تاکید دیگر عدم انجام فعالیت های ورزشی در فضای باز است و در صورت امکان مردم در خانه بمانند و در و پنجره ها را ببندد تا مواجهه با آلودگی کاهش یابد و در صورتی که علائمی مانند تنگی نفس و خس خس سینه مشاهده کردند به مراکز درمانی مراجعه کنند./ایرنا

ارسال نظر