عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت بُرد پرگل ملوان، فرار شمس آذر از شکست و توقف گل‌گهر رایج‌ترین علامت بیماری پارکینسون / راه کنترل علائم بیماری

چاقوکشی در واگن زنان متروی مشهد

سخنگوی قطار شهری مشهد در ارتباط با نزاع صورت گرفته در قطار شهری مشهد توضیحاتی داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۶ - ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 20
کد خبر: ۱۴۱۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ میثم زارع در مشهدمقدس اظهار داشت: نزاع شب گذشته داخل قطار شهری مشهد ادامه درگیری بود که در پارک ملت بین ۳ جوان مشهدی و ۳ جوان اهوازی رخ داد.

 

سخنگوی شرکت بهره‌برداری قطار شهری مشهد بیان کرد: درگیری بین این جوانان ادامه می‌یابد و آنان که مسافر مترو نبودند، از بالای نرده‌های قطار شهری به داخل ایستگاه هجوم می‌آوردند. در کمتر از یک دقیقه از ورود این افراد به داخل مترو، هم زمان نیز قطار وارد ایستگاه می‌شود و یکی از جوانان برای فرار از دست ضارب به داخل واگن بانوان می‌رود؛ فرد ضارب نیز پشت سر وی وارد واگن بانوان می‌شود و پس از وارد کردن چند ضربه چاقو به جوان از صحنه می‌گریزد.

 

زارع افزود: نگهبان ایستگاه که در سکوی مقابل مشغول انجام وظیفه بوده با مشاهده موضوع دکمه توقف اضطراری را به منظور حفظ جان مسافران و رفع خطر می‌فشارد و سریعا به سکوی مقابل اعزام می‌شود. اما با توجه به اینکه این حادثه در کمتر از یک دقیقه به وقوع می‌پیوندند، جوان ضارب و همراهانش در ازدحام جمعیت از صحنه می‌گریزند.

 

وی خاطرنشان کرد: اورژانس بلافاصله به محل اعزام و مصدوم به بیمارستان فارابی منتقل و بستری می‌شود، در عین حال واحد حقوقی و قضایی شرکت بهره‌برداری قطار شهری به همراه نیروی انتظامی پیگیر موضوع هستند و این مورد را بررسی می‌کنند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر