وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید خبر مهم پلیس راهور/ تردد خودرو‌های گذر موقت با تمدید ۱۰ ساله / این ۲ شهر به مناطق آزاد اضافه شد مهسا طاهری کیست؟ + بیوگرافی اولین شهید موشکی زن خبر مهم پلیس درباره گواهینامه موتورسیکلت زنان محدودیت‌های گسترده ترافیکی در تهران/ این مسیر‌ها سه‌شنبه مسدود می‌شوند ۲ شرط سقط جنین در ایران اعلام جرم دادستانی تهران علیه برنامه «آزاد» به اتهام نشر اکاذیب بازگشایی حضوری مدارس از اول مهر ۱۴۰۵؛ آمادگی کامل آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید

زمان اجرای قانون رتبه بندی معلمان اعلام شد+ توضیحات وزیر آموزش و پرورش

زمان اجرای قانون رتبه بندی معلمان اعلام شد+ توضیحات وزیر آموزش و پرورش وزیر آموزش و پرورش گفت: دولت و شخص رئیس جمهور از ابتدا پیگیر تصویب و ابلاغ قانون رتبه بندی معلمان بودند و آغاز اجرای این قانون از ۳۱ شهریور ماه امسال خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۹ - ۱۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 06
کد خبر: ۱۴۱۳۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش پیش از ظهر امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران: گفت لایحه رتبه بندی معلمان که دولت قبل ارائه کرده بود، لایحه‌ای بسیار ضعیف بود و متأسفانه طی ۱۰ سال هیچ اقدامی روی آن انجام نشده بود.

وی تاکید کرد: از آنجایی که اجرای لایحه رتبه بندی یکی از شعار‌های رئیسی بود، در این دولت پیگیری و با آن موافقت شد. این لایحه یکی از دستاورد‌های بزرگ دولت محسوب می‌شود. از دستاورد‌های این لایحه ارتقای نظام تعلیم و تربیت، ارتقای صلاحیت‌ها و شایستگی‌های حرفه‌ای و تخصصی و عمومی معلمان و عدالت در پرداخت‌ها است.

وزیر آموزش و پرورش گفت: رقابتی که بین معلمان برای احراز رتبه‌ها اتفاق می‌افتد، شروع بسیار خوبی است تا ما بتوانیم سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را اجرایی کنیم. شاید یکی از دلایل عدم اجرای سند تحول بنیادین، عدم تصویب قانون رتبه بندی معلمان بوده است.

نوری تصریح کرد: دولت و شخص رئیس جمهور از ابتدا پیگیر تصویب و ابلاغ قانون رتبه بندی معلمان بودند و اکنون نیز پیگیر اجرای صحیح آن هستند.

وی با بیان اینکه کمیته‌های لازم و هیئت‌های ممیزی برای اجرای این قانون شکل گرفته اند، اظهار کرد: آغاز اجرای این قانون از ۳۱ شهریور ماه امسال خواهد بود.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به سوالی در خصوص مدارس کانکسی، گفت: مدارس کانکسی بالای ۱۰ نفر در تمامی کشور جمع خواهند شد و ما اعتباری برای هر کدام از آن‌ها در نظر گرفته ایم. اعتبار خوبی از طرف وزارت آموزش و پرورش، خیرین و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) برای این منظور در نظر گرفته شده است.

نوری تصریح کرد: اعتبار در نظر گرفته شده برای مدارس کانکسی شش هزار میلیارد تومان است که ما یک سوم آن را تأمین کرده‌ایم.

وی گفت در زمینه تأمین تأسیسات سرمایشی برای مدارس با توجه به گرمای هوا و فرسوده شدن تجهیزات و از طرفی کمبود اعتبار برای خرید این تجهیزات، مشکل داریم. تجهیزات گرمایشی ما نسبت به تجهیزات سرمایشی ما وضعیت بهتری دارد./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار