به گزارش راهبرد معاصر، آقای قالیباف در نخستین کنگره معلمان انقلاب اسلامی امروز دوشنبه، با اشاره به این که تنها اولویت اول نظام جمهوری اسلامی برای حل همه چالشها اولویت آموزش و پرورش است تصریح کرد: همیشه در فعالیتهای جهادی موضوع آموزش و پرورش از اولویتهای بنده بوده است و ما در مجلس نیز سعی میکنیم به این امر بها دهیم.
رئیس مجلس با اشاره به تصویب قانون نظام رتبه بندی معلمان در دولت سیزدهم گفت: مکلفیم این موضوع را تا مرحله نهایی پیش ببریم و بنده حتی در درون آموزش و پرورش برای اجرای دقیق این قانون ازشخص وزیر مطالبه گری خواهم کرد.
وی با اشاره به اهمیت منزلت و جایگاه معلمان گفت: قانون رتبه بندی معلمان فرصتی برای چاره اندیشی دقیق در آموزش و پرورش در برنامه هفتم خواهد بود.
رئیس مجلس در ادامه اولین اولویت فوری در کشور را اقتصاد دانست و گفت: شرایط اقتصادی کشور طوری است که اولویت ما سامان دادن به امور اقتصادی است که در تمامی حوزهها سایه انداخته است.
آقای قالیباف گفت: اولویت بخشی به امورات فوری اگر با غفلت آفرینی از موضوعات مهم مورد توجه قرار نگیرد و بین آنها فرق قائل نشویم موجب بی مدیریتی و بی لیاقتی در اداره امور خواهد شد.
رئیس مجلس تأکید کرد: حوزه فرهنگ با محوریت آموزش و پرورش از موضوعات اولویت دار و مهم ما محسوب میشود و باید در تصمیمات میان مدت و درازمدت لحظهای از این امور غافل نشویم.
آقای قالیباف گفت: اگر ما بتوانیم در یک دهه به این مهم دست یابیم، کشور را از این چالشهای جدی حتی چالشهای اقتصادی نجات خواهیم داد.
رئیس مجلس همچنین گفت: هیچ جامعهای فراتر از اندیشه معلمان رشد نمیکند و این اهمیت معلم در حوزه تربیت و آموزش را نشان میدهد.
آقای قالیباف گفت: ما نقش معلم را نقش هدایتگری میدانیم چرا که این قشر جزو شریفترین و پر مسئولیتترین افراد جامعه به حساب میآید و باید همه سطوح مدیریتی و ریاستی و همچنین خانوادهها در کشور به آن باور داشته باشند و آن را به کار گیرند.
دولت سازی از نهاد آموزش شکل میگیرد؛ و باید بدانیم که هویت نهاد آموزش و پرورش به معلم و ارزش اوست.
رئیس مجلس تأکید کرد: نباید در نهاد آموزش و پرورش هیچگاه نگاه سیستمی و حکمرانی داشته باشیم بلکه باید حرکت را از پایین به بالا انجام دهیم.
آقای قالیباف شفاف سازی، هوشمند سازی، مردمی سازی و کارآمد سازی را در اولویت امور برای پیشبرد اهداف تمامی بخشها ذکر کرد و گفت: در زمان کرونا در حوزه آموزش و پرورش ثابت شد که آموزش و پرورش عقب ماندگیهای مجازی خود را خوب به پیش برد.
رئیس مجلس با تأکید بر جلوگیری از ارائه ایدههای کلی در خصوص آموزش و پرورش در برنامه هفتم توسعه گفت: باید در این برنامه در خصوص این وزارتخانه برنامههای دقیق تری ارائه شود چرا که این بخش؛ بخش مهمی است./صدا و سیما