پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

شرایط دریافت دز یادآور واکسن کرونا

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: وزارت بهداشت اعلام کرد که ۲۹ هزار واحد بهداشتی در شهر‌ها و روستا‌ها برای خدمات رسانی و تزریق واکسیناسیون نوبت یادآور و تکمیل دز‌های گذشته واکسن کرونا آماده خدمت رسانی هستند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۶ - ۱۸ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 09
کد خبر: ۱۴۱۷۵۷

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ عباس شیراوژن گفت: کلیه گروه‌های سنی بالاتر از ۱۸ سال و افراد بالاتر از ۱۲ سالی که زمینه بیماری‌های پر خطر را دارند، اگر از آخرین نوبت واکسنشان بیش از ۶ ماه گذشته است؛ برای یک نوبت تزریق یادآور واکسن مراجعه کنند.

او گفت: تجربه‌ای که در سایر کشور‌ها مشاهده شده، آن است که بعضی از کشور‌ها پوشش واکسیناسیون نزدیک به ۱۰۰ درصدی داشته اند، اما به دلیل فاصله گرفتن از زمان واکسیناسیون مجدد افزایش موارد ابتلا به این بیماری را تجربه کرده اند.

او گفت: در کشور‌های دیگری که نوبت یادآور واکسن را با درصد خوبی تزریق کرده اند، موارد ابتلای به این بیماری کمتر دیده شده است؛ این اتفاق نشان می‌دهد اگر مردم برای تزریق دز یادآور واکسن به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند، افزایش موارد ابتلا در کشور کنترل می‌شود.

به گفته او در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا به گسترده‌تر شدن مراکز واکسیناسیون اشاره و به وزارت بهداشت اعلام شده است که باید ساعت کاری این مراکز را نیز افزایش دهد.

او گفت: وزارت بهداشت نیز اعلام کرد که ۲۹ هزار واحد بهداشتی در شهر‌ها و روستا‌ها برای خدمات رسانی و تزریق واکسیناسیون نوبت یادآوز و تکمیل دز‌های گذشته واکسن کرونا آماده خدمت رسانی هستند. / باشگاه خبرنگاران جوان 

کلمات کلیدی: ستاد ملی کرونا
ارسال نظر