اعلام بسیج عمومی و خیزش قبایل یمن علیه آل سعود و مزدورانش پزشکیان: فراجا هم نماد امنیت است و هم دژ مستحکم لاوروف: روسیه مسئول شکست توافقات درباره اوکراین نیست صدای شنیده شده در سیریک ناشی از انهدام مهمات عمل‌نکرده است اسلامی: سلامت و امنیت غذایی را یک تکلیف مهم برای توسعه کشور می‌دانیم عارف: حوزه سلامت در دو جنگ اخیر بهترین عملکرد را داشت بقائی: وارونه‌نمایی واقعیت، پیمان‌شکنی‌های آمریکا را نمی‌پوشاند واکنش عراقچی به پنهان‌کاری سنتکام: نمی‌توانید مردم را برای همیشه فریب دهید جزئیات سی بی اس نیوز از شاهکار خلبانان اف -5 ایرانی در پایگاه بوهرینگ برگزاری انتخابات الکترونیکی شوراها مهیا شده است اطلاعیه درباره صدای انفجار در بانه سخنگوی دولت: ترامپ نمی‌تواند استعفای پاک‌نژاد را مصادره کند/ کناره‌گیری او نشانه ضعف نیست پزشکیان فردا به ترکمنستان می‌رود بیانیه سپاه پاسداران در سالگرد عملیات طوفان الاقصی/ رهبر شهید چه تعبیری برای این عملیات استفاده کردند؟

حمایت جمعی از اساتید دانشگاه و حوزه از دستور رئیسی درباره حجاب

حمایت جمعی از اساتید دانشگاه و حوزه از دستور رئیسی درباره حجاب جمعی از اساتید دانشگاه و حوزه با صدور بیانیه‌ای از دستور رییس جمهور درباره اجرای قانون حجاب و عفاف حمایت کردند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۱ - ۱۸ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 09
کد خبر: ۱۴۱۷۷۶

جمعی از اساتید دانشگاه و حوزه با صدور بیانیه‌ای از دستور ریاست محترم جمهور درباره اجرای قانون حجاب و عفاف حمایت کردند.

متن این بیانیه بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

الَّذِینَ إِن مَّکَّنَّاهُمْ فِی الْأَرْضِ أَقَامُوا الصَّلَاةَ وَآتَوُا الزَّکَاةَ وَأَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَنَهَوْا عَنِ الْمُنکَرِ

پیرو سخنان اخیر ریاست محترم جمهور در شورای عالی انقلاب فرهنگی و دستور ایشان برای اهتمام لازم به اجرای قانون حجاب و عفاف، و نیز پیرو اقدامات عملی برخی مسئولان و متولیان امر در اجرای این قانون، بدین وسیله حمایت قاطع خود را از این سخنان و اقدامات اعلام می‌نماییم.

از مسئولان مربوطه می‌خواهیم فشار‌ها و فضاسازی‌های دشمنان، خللی در تصمیم آن‌ها - مبنی بر عملی کردن قانون حجاب و عفاف که صیانت از حقوق عامه است و جلوگیری از بی‌حجابی و فساد روزافزون اخلاقی که هویت دینی و ملی ایران اسلامی را نشانه گرفته است - وارد نسازد.

طبعا، در کنار اجرای قانون که ناظر به حوزه عمومی و وظیفه ذاتی حاکمان است، آگاهی‌بخشی و پاسخ‌گویی به برخی شبهات در زمینه حجاب، وظیفه نخبگان علمی جامعه بویژه حوزویان خواهد بود و البته این امر همراهی رسانه‌های جمعی از جمله رسانه ملی را نیز طلب می‌کند.

کلمات کلیدی: قانون حجاب و عفاف
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار