سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

کمالوندی: برداشت اورانیوم ۲۰ درصد زیرنظر آژانس است

کمالوندی: برداشت اورانیوم ۲۰ درصد زیرنظر آژانس است سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: از زنجیره جدید از ماشین‌های سانتریفیوژ که دو هفته پیش فرآیند نصب و گازدهی به آنها در فردو به انجام رسید، اورانیوم غنی شده ۲۰ درصد برداشت شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۹ - ۱۹ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 10
کد خبر: ۱۴۱۸۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  بهروز کمالوندی در گفتگوی با خبرگزاری صدا وسیما با اشاره به انتشار خبرهایی در رسانه‌های بین‌المللی مبنی بر «افزایش میزان غنی‌سازی اورانیوم در ایران» گفت: گاز دهی به یک زنجیره جدید از ماشین های سانتریفیوژ IR6 حداقل دو هفته پیش به آژانس اطلاع داده شده بود و پیش تر آژانس در این خصوص اطلاع رسانی کرد که بلافاصله، رسانه‌های بین‌المللی نیز با هدف پیگیری اهداف خاص، آن را با بزرگنمایی منعکس کردند.

 

وی ادامه داد: اقدام دیروز ایران در برداشت محصول 20 درصد از این زنجیره بخش فنی پایانی این اقدام اعلام شده قبلی بود که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پیش‌تر اطلاع رسانی کرده و اخیرا هم راستی آزمایی شده است.

 

سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: این اقدام سازمان انرژی اتمی در اجرای تکالیف قانونی سازمان در راه اندازی و گاز دهی هزار دستگاه (شش زنجیره) از ماشین سانتریفیوژ IR6 صورت گرفته است.

 

روز شنبه خبرگزاری رویترز در مطلبی اختصاصی اعلام کرد که متن گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را مشاهده کرده و در گزارش محرمانه این نهاد بین‌المللی اعلام شده که ایران غنی‌سازی اورانیوم خود را با استفاده از سانتریفیوژهای پیشرفته در نیروگاه فردو افزایش داده است و سانتریفیوژهای جدید متشکل از 166 دستگاه از نوع آی آر 6 را با گاز هگزافلوراید اورانیوم تغذیه آبشاری کرده است.

 

در این گزارش آمده که مسئولان ایرانی روز 7 ژوئن به آژانس اعلام کرده‌اند که روند را از همان روز آغاز کرده‌اند./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار