فوری/ حمله پهپادی به ۲ قایق صیادی در آب‌های هرمزگان تاریخ برگزاری انتخابات شورا‌ها تعیین شد/ جزییات  بیانیه جمعی از نمایندگان مجلس درباره تجدیدنظر عضویت ایران در NPT سپاه پاسداران: سوپر نفتکش الگایا در برخورد با مین دریایی منفجر شد ترور مولوی یوسف گرگیچ امام جماعت اهل سنت زاهدان + جزئیات کامل اسامی و تصاویر شهدای عملیات سراوان واکنش مقام دولت سیزدهم به ادعا‌های بلاگر اقتصادی در گفت‌و‌گو با علی ضیا درباره آموزش اقتصاد هلاکت 5 تروریست در عملیات سپاه در سراوان فوری/ شنیدن شدن صدای دو انفجار در قشم خبر خوش درباره آخرین وضعیت ماهی‌گیران ایرانی بازداشت شده در امارات + جزئیات پزشکیان در مجمع اقتصادی بریکس: برای ساختن اقتصاد عادلانه می‌کوشیم عراقچی: جهان روزبه‌روز به نظام مالی آمریکا بی‌اعتمادتر می‌شود تأکید پزشکیان بر تداوم اجرای توافقات با هند عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است

سردار حاجی‌زاده: می توانستیم هواپیمای آمریکایی با ۳۵ سرنشین را نیز سرنگون کنیم

فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفت: همراه با پهپاد آمریکایی در منطقه یک هواپیمای جاسوسی p۸ آمریکایی نیز بود که این هواپیما ۳۵ نفر سرنشین داشت.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۹ - ۳۱ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 21
کد خبر: ۱۴۱۸۳

به گزارش راهبرد معاصر ،  سردار حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه در حاشیه نمایش قطعات پهپاد ساقط شده آمریکایی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: همراه با پهپاد آمریکایی یک هواپیمای p8 آمریکایی نیز بود که این هواپیما 35 نفر سرنشین داشت.

 

وی افزود: این هواپیما نیز به مرزهای هوایی ما تعرض کرده بود و ما می‌توانستیم آن را مورد هدف قرار بدهیم، اما این کار را نکردیم؛ چراکه هدف ما از سرنگونی پهپاد آمریکایی اخطار به نیروهای تروریست آمریکایی بود.

 

سردار حاجی‌زاده: پهپاد جاسوسی رژیم تروریستی آمریکا در اولین ساعات پنج شنبه به پرواز درآمد و بدون توجه به به اخطارهای پدافند هوایی ارتش و با زیرپا گذاشتن اصول و مقررات پرواز به سمت مرزهای ما آمد.

 

وی اضافه کرد: این پهپاد از الظفره امارات نزدیکی ابوظبی بلند شده است و با پنهان کاری و عبور از تنگه هرمز به مسیر خود ادامه داد.

 

حاجی زاده تصریح کرد: سوال ما این است که اگر ما این اقدامات را در سواحل واشنگتن انجام می‌دادیم آنها چه واکنشی نشان می‌دادند؟ اجازه می‌دادند حریمشان را نقض کنیم؟

 

این فرمانده ارشد سپاه پاسداران ادامه داد: قرارگاه پدافند هوایی ارتش 10 دقیقه قبل از شلیک یعنی 3/55 دقیقه بامداد دوبار اخطار می‌دهد و با توجه به اینکه وارد فضای کشور شد توسط یگان مستقر که متعلق به پدافند هوافضای سپاه بود مورد اصابت قرار می‌گیرد و در مجموع 4 بار در ساعت‌های 2/05 بامداد 2 بار و 3/55 دقیقه 2 بار دیگر اخطار دادیم که عین 4 بار هم توجهی نشد.

 

فرمانده هوافضای سپاه در پایان افزود: آمریکا یکی از پیشرفته‌ترین و گرانترین ابزار جاسوسی خود را از دست داده است، آمریکا هم هیچگاه اجازه نخواهد داد هواپیمایی جاسوسی پشت مرزهایش پروازی داشته باشد. این زیاده‌خواهی آنهاست که در هرحالی مدعی هستند ،‌ همراه پهپاد بدون سرنشین ؛ یک هواپیمای جاسوسی با 35 خدمه نیز در منطقه حضور داشت، ما چرا به آنها شلیک نکردیم؟ آنها با اخطار ما منطقه را ترک کردند.

منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار