درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

شهادت ۲ مامور پلیس در درگیری با گروگان‌گیر مسلح

فرمانده انتظامی استان چهارمحال و بختیاری گفت: ۲ تن از ماموران جان برکف فرماندهی انتظامی استان چهارمحال و بختیاری در درگیری با گروگانگیر مسلح در شهرستان فارسان به شهادت رسیدند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۹ - ۱۹ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 10
کد خبر: ۱۴۱۸۴۹
به گزارش راهبرد معاصر، سردار منوچهر امان‌اللهی امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در پی اعلام یک مورد آدم‌ربایی در یکی از استان‌های همجوار و متواری شدن مسلحانه فرد مذکور با خودرو به  استان، به محض رصد و شناسایی پلاک خودرو گروگان‌گیر، تیم‌های گشتی در محورهای مواصلاتی جهت دستگیری و توقیف مستقر شدند.
 
 
وی ادامه داد: به محض رویت خودرو گروگان‌گیر،کارکنان بخش باباحیدر دستور ایست داده ولی راننده با بی‌توجهی به سمت ماموران تیراندازی کرده که در حین تیراندازی گروهبان یکم کریم‌زاده و سرباز وظیفه هیبتی به فیض شهادت نائل آمدند.
 
 
فرمانده انتظامی استان چهارمحال و بختیاری گفت: در ادامه با حضور ماموران فرماندهی انتظامی شهرستان فارسان و طی تعقیب و گریز گروگان‌گیر مسلح به هلاکت رسید و یکی از کارکنان شهرستان فارسان نیز در این حین مجروح شد که خبر تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد.
ارسال نظر