واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

سقوط جنگنده اف-18 از روی ناو آمریکایی

یک جنگنده اف-18 سوپرهورنت آمریکا روز جمعه به دلیل باد شدید در دریای مدیترانه از روی ناو یواس‌اس هری ترومن به دریا سقوط کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۰ - ۱۹ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 10
کد خبر: ۱۴۱۸۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، نیروی دریایی آمریکا روز یکشنبه اعلام کرد که یک جنگنده اف-18 سوپر هورنت این کشور به دلیل بدی آب و هوا از روی ناو «یو‌اس‌اس هری ترومن» به دریا سقوط کرد.

 

بر اساس بیانیه نیروی دریایی آمریکا، این حادثه روز جمعه (8 جولای) روی داده است.

 

نیروی دریایی آمریکا اضافه کرد که این حادثه زمانی روی داد که این ناو هواپیمابر در حال تامین نیازهای ناو در دریا بوده است و در جریان این حادثه یک ملوان مجروح شده که حال وی پایدار بوده و خطری جانش را تهدید نمی‌کند.

 

این حادثه در دریای مدیترانه روی داده است. بازرسان نیروی دریایی در حال بررسی دلیل سقوط این جنگنده از روی عرشه ناو به دریا هستند.

 

بر اساس گزارش‌ها، ناو هواپیمابر یو‌اس‌اس هری ترومن از آماده‌ترین ناوهای آمریکا بوده و از قابلیت عملیاتی سریع برخوردار است.

 

ناو هواپیمابر ترومن همزمان با جنگ روسیه و اوکراین وارد شمال دریای اژه شده بود. یک مقام آمریکایی پیشتر گفته بود در صورت تشدید تنش ممکن است از نیروی دریایی آمریکا خواسته شود گشت‌های هوایی بیشتری در دریای سیاه به اجرا گذارد.

 

هواپیماهای جنگنده آمریکایی اغلب برای بازدارندگی به گشت‌زنی هوایی می‌پردازند و این لزوماً نشان دهنده ورود این کشور به درگیری نیست.

 

این تحول در حالی اتفاق می‌افتد که پنتاگون اعلام کرده که ممکن است مجبور شود حضور نظامی طولانی ‌مدت آمریکا در اروپا را در پی حمله روسیه افزایش دهد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار