کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

ارزیابی وزارت دفاع انگلیس از آخرین تحولات میدانی در اوکراین

سرویس اطلاعاتی وزارت دفاع انگلیس در گزارشی اعلام کرد که نیروهای روسی و اوکراینی درگیر در شرق اوکراین طی یکی دو روز اخیر هیچ گونه پیشرفت و دستاوردی در جبهه های زمینی نبرد نداشته اند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۴ - ۲۰ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 11
کد خبر: ۱۴۱۹۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، رکن اطلاعات وزارت دفاع انگلیس در آخرین ارزیابی های خود از درگیری ها در اوکراین اعلام کرد که هیچ یک از دو طرف درگیر در چند روز گذشته موفقیتی در پیشروی زمینی نداشته اند.

در بیانیه وزارت دفاع انگلیس در این رابطه که در توییتر منتشر شده، آمده است: از دیروز یکشنبه ۱۰ جولای، بمباران توپخانه روسیه در بخش شمالی «دونباس» (منطقه شرقی اوکراین شامل مناطق دونتسک و لوهانسک) ادامه یافت، اما احتمالاً هیچ گونه پیشروی عمده زمینی حاصل نشده است.

این گزارش می افزاید: نیروهای اوکراینی به اعمال فشار موضعی بر خط دفاعی روسیه در شمال شرقی استان خرسون ادامه دادند، که این مسئله هم احتمالاً منافع ارضی را به دنبال نداشته است.

وزارت دفاع انگلیس همچنین خدمت طولانی مدت و خستگی احتمالی رزمی را به عنوان خطری برای نیروهای روسی مستقر در اوکراین اعلام کرده است.

گزارش مذکور در این باره ذکر می کند: فقدان وقفه های استراحت برنامه ریزی شده از شرایط جنگی شدید به احتمال زیاد یکی از آسیب‌زا ترین مسائل پرسنلی است که وزارت دفاع روسیه در تقلا برای اصلاح آن در میان نیروهای مستقر در اوکراین است.

اخیرا نیروهای روسی موفق شدند تا کنترل کامل منطقه لوهانسک را (که روسیه استقلال آن را به رسمیت شناخته و آن را جمهوری خلق لوهانسک می نامد) با تسلط با دو شهر بزرگ و راهبردی «سیویرودونتسک» و «لیسیچانسک» به دست آورد. در پی این مسئله «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه دستور پیشروی به سمت منطقه «دونتسک» را نیز صادر کرد./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار