آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

سردرگمی جنجالی؛ اسکوچیچ اخراج نشده است!

حسن کامرانی‌فر، دبیر کل فدراسیون فوتبال می‌گوید نظر نهایی در مورد سرمربی تیم ملی برعهده فدراسیون فوتبال است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۶ - ۲۱ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 12
کد خبر: ۱۴۲۰۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ کامرانی‌فر در گفت‌وگوی تلفنی با برنامه فوتبال برتر در بخشی از مصاحبه‌اش در خصوص نظر مشورتی کمینه فنی که برکناری اسکوچیچ بوده صحبت کرد. او در این باره گفت: طبق اساسنامه انتخاب سرمربیان تیم ملی بنابر نظر هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال است و کمیته فنی فقط می‌تواند نظرشان را بگویند، ولی نظر نهایی با نظر فدراسیون و هیئت رئیسه است.


او با تاکید بر اینکه نظر نهایی بر عهده فدراسیون است بیان کرد: انتظار ما این است عزیزان در کمیته فنی جمع بندی و تصمیم خودشان را به صورت مکتوب با ذکر دستور جلسه به ما بگویند تا فدراسیون فوتبال در نخستین جلسه با حضور هیئت رئیسه در این باره اعلام نظر کند. این نقطه نظر ما بود و ما ضمن احترام به نظر کمیته فنی، تصمیم نهایی را برعهده هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال گذاشتیم. این اختیار در دست ماجدی و هیئت رئیسه فدراسیون است که در خصوص تغییر سرمربی تیم ملی نظر بدهند.

 

کامرانی فر متذکر شد فدراسیون باید همه جوانب را در خصوص سرمربی تیم ملی در نظر داشته باشد و در این خصوص گفت: فدراسیون فوتبال مسائل مختلفی را جز کمیته فنی در نظر می‌گیرد. اسکوچیچ و دستیارانش تا پایان جام ملت‌ها قرارداد دارند و فدراسیون باید تمام این مسائل و مباحث مالی را در نظر بگیرد و منابع مالی را تامین کند. این مسائل باید مورد توجه قرار بگیرد. خیلی از موضوعات وجود دارد که فدراسیون باید آن‌ها را در نظر بگیرد و پس از آن تصمیم‌گیری کند.

ارسال نظر
آخرین اخبار