وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند

پنتاگون: آمریکا به دنبال جنگ با ایران نیست

سخنگوی سنتکام تاکید کرد که این کشور به دنبال جنگ با ایران نبوده اما از منافع آمریکا در منطقه حمایت خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۳ - ۰۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 22
کد خبر: ۱۴۲۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی نیروهای تروریست سنتکام آمریکا اعلام کرد که واشنگتن به دنبال جنگ با ایران نیست اما آماده دفاع از نیروها و منافع آمریکا در منطقه است.

 

وی مدعی شد که نیروهای آمریکایی توانایی نظامی بزرگی داشته و آماده پاسخگویی به هرگونه تحولات در منطقه هستند.

 

سخنگوی سنتکام همچنین اعلام کرد که هرگونه حمله ایران به هواپیماهایی که در حریم‌ بین‌المللی پرواز می‌کنند نقض قوانین بین‌المللی به شمار می‌آید.

 

وی افزود که نیروهای آمریکایی تلاش کردند تا بقایای پهپاد سرنگون شده را بازیابی کنند و در حال حاضر گزارشی درباره بقایای بازیابی شده در اختیارشان قرار ندارد.

 

روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بامداد روز پنج شنبه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که یک فروند پهپاد جاسوسی «گلوبال هاوک» آمریکا بعد از تجاوز به حریم سرزمینی ایران در منطقه روبروی کوه مبارک استان هرمزگان، هدف آتش پدافند نیروی هوا فضای سپاه پاسداران قرار گرفته و سرنگون شده است.

 

بر اساس این گزارش، این پهپاد با آتش سامانه پدافند موشکی «سوم خرداد» نیروی هوافضای سپاه مورد هدف قرار گرفته و ساقط شده است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار