دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته چند خبر مهم از آموزش و پرورش/ کلاس‌های مهر امسال مجازی شد؟ اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵

حادثه خونین در ستارخان تهران

حادثه خونین در ستارخان تهران سارق ۱۷ ساله‌ای که هنگام سرقت، کتف راننده خودرو ۲۰۶ را مجروح کرده بود، دستگیر شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۲ - ۲۱ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 12
کد خبر: ۱۴۲۰۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، شنبه هجدهم تیر ماه جاری، رسیدگی به پرونده ضرب و جرح راننده پژو 206 در خیابان ستارخان از سوی یک پسر 17 ساله در دستور کار بازپرس دادسرای ناحیه 29 (ویژه نوجوانان) و کارآگاهان پایگاه دوم پلیس آگاهی قرار گرفت.

تحقیقات ابتدایی نشان داد، بامداد جمعه هفدهم تیر ماه جاری، ماموران کلانتری 118 ستارخان در حال گشت‌زنی بودند که درگیری 2 سرنشین موتورسیکلت با راننده پژو 206 را در خیابان ستارخان مشاهده کردند و بلافاصله وارد عمل شدند.

متهمان پس از مشاهده گشت نیروی انتظامی با موتورسیکلت متواری شدند که ماموران در یک تعقیب و گریز طولانی، موفق به توقف موتورسیکلت متهمان شدند و پسر نوجوان را دستگیر کردند؛ این در حالی بود که یکی از متهمان از چنگال ماموران پلیس گریخت.

از سوی دیگر بررسی‌ها نشان داد، سرنشینان موتورسیکلت در خیابان ستارخان اقدام به سرقت تلفن همراه راننده پژو 206 کردند که متهم 17 ساله پس مشاهده مقاومت از سوی راننده خودرو، وی را هدف ضربات چاقو از ناحیه کتف قرار داده است.

همچنین متهم در بازجویی‌های اولیه به جرم ضرب و جرح راننده خودرو با سلاح سرد و اقدام به سرقت تلفن همراه با کمک همدستش از راننده خودرو 206 در خیابان ستارخان اعتراف کرد.

با دستور بازپرس دادسرای ناحیه 29 متهم برای سیرمراحل قانونی تحویل کانون اصلاح تربیت شد و تحقیقات درخصوص متهم دیگر پرونده که متواری است توسط کارآگاهان پایگاها دوم پلیس آگاهی ادامه دارد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار