آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

سازمان‌ملل: نمی‌توانیم مکان اصابت پهپاد آمریکایی را مشخص کنیم

سازمان ملل اعلام کرد که این نهاد بین‌المللی نمی‌تواند مکان اصابت پهپاد آمریکایی بر فراز خلیج فارس را مشخص کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۰۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 22
کد خبر: ۱۴۲۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد اعلام کرد نمی توانیم نقطه اصابت قرار گرفتن پهپاد آمریکایی را مشخص کنیم.

 

وی افزود: نه اختیار و نه توانایی این را داریم که نقطه مورد اصابت قرار گرفتن پهپاد آمریکایی را مشخص کنیم.

 

روابط عمومی کل سپاه از سرنگونی یک فروند پهپاد جاسوسی آمریکایی در ساعات اولیه بامداد روز پنجشنبه، پس از تجاوز به فضای سرزمینی جمهوری اسلامی ایران مقابل منطقه کوه‌مبارک استان هرمزگان توسط آتش پدافند نیروی هوافضای سپاه خبر داد.

 

روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این اطلاعیه اعلام کرد: نخستین ساعات بامداد امروز (پنجشنبه 30 خرداد) یک فروند پهپاد جاسوسی "گلوبال هاوک" آمریکا بعد از تجاوز به حریم سرزمینی جمهوری اسلامی ایران در منطقه روبه‌روی کوه‌مبارک استان هرمزگان، هدف آتش پدافند نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار گرفت و سرنگون شد.

 

آمریکا مدعی شده که این پهپاد در آب‌های بین‌المللی در حال پرواز بوده اما ایران روز جمعه بخش‌هایی از لاشه این هواپیمای سرنگون شده را به نمایش گذاشت.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار