پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

سازمان‌ملل: نمی‌توانیم مکان اصابت پهپاد آمریکایی را مشخص کنیم

سازمان ملل اعلام کرد که این نهاد بین‌المللی نمی‌تواند مکان اصابت پهپاد آمریکایی بر فراز خلیج فارس را مشخص کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۰۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 22
کد خبر: ۱۴۲۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد اعلام کرد نمی توانیم نقطه اصابت قرار گرفتن پهپاد آمریکایی را مشخص کنیم.

 

وی افزود: نه اختیار و نه توانایی این را داریم که نقطه مورد اصابت قرار گرفتن پهپاد آمریکایی را مشخص کنیم.

 

روابط عمومی کل سپاه از سرنگونی یک فروند پهپاد جاسوسی آمریکایی در ساعات اولیه بامداد روز پنجشنبه، پس از تجاوز به فضای سرزمینی جمهوری اسلامی ایران مقابل منطقه کوه‌مبارک استان هرمزگان توسط آتش پدافند نیروی هوافضای سپاه خبر داد.

 

روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این اطلاعیه اعلام کرد: نخستین ساعات بامداد امروز (پنجشنبه 30 خرداد) یک فروند پهپاد جاسوسی "گلوبال هاوک" آمریکا بعد از تجاوز به حریم سرزمینی جمهوری اسلامی ایران در منطقه روبه‌روی کوه‌مبارک استان هرمزگان، هدف آتش پدافند نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار گرفت و سرنگون شد.

 

آمریکا مدعی شده که این پهپاد در آب‌های بین‌المللی در حال پرواز بوده اما ایران روز جمعه بخش‌هایی از لاشه این هواپیمای سرنگون شده را به نمایش گذاشت.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار