ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

جزئیات موافقت شورای عالی بورس با از سرگیری عرضه خودرو در بورس کالا

شورای عالی بورس با حضور وزیر صنعت تشکیل شد و با از سرگیری عرضه خودرو در بورس کالا موافقت کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۳ - ۲۲ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 13
کد خبر: ۱۴۲۲۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، از جمله موضوعات مطرح شده در 229مین جلسه شورای عالی بورس که عصر دیروز(سه‌شنبه) برگزار شد، موضوع عرضه خودرو در بورس کالا بود که این پیشنهاد مورد موافقت وزیر صمت قرار گرفت و مقرر شد برخی کلاس‌های خودرویی با هماهنگی وزارت صمت به صورت کامل در بورس کالا عرضه شود.

 

بر اساس این گزارش، وزیر صمت در حاشیه جلسه شورای عالی بورس از رو به اتمام بودن فرآیند ارزشگذاری 2 خودرو ساز خبر داد و اعلام کرد طی هفته های آتی این روند توسط کارشناسان رسمی دادگستری به اتمام خواهد رسید و پس از آن دولت سهام خود را به طور کامل واگذار می‌کند.

 

جزییاتی از مصوبه خودرویی دیروز شورای عالی بورس

در این زمینه، معاون عملیات و نظارت بر بازار بورس کالا با اشاره به مصوبه جدید شورای عالی بورس مبنی بر از سر گیری عرضه خودرو در بورس کالا گفت: این موضوع که طی هفته های اخیر با چالش هایی روبرو شده بود، بعد از بررسی کمیسیون تخصصی شورای عالی بورس، عصر دیروز در صحن شورا با حضور وزیران اقتصاد و صنعت و... مطرح و نقطه نظرات وزارت صنعت، تصویب شد. بنابراین با هماهنگی وزارت صنعت، عرضه خودرو در بورس کالا انجام خواهد شد.

 

جواد جهرمی افزود: مقرر شده فرآیند عرضه با یک کلاس خودرو آغاز و همه شرکت های تولیدکننده آن کلاس، اقدام به عرضه خودرو در بورس کالا کنند. وزارت صنعت صلاحیت هایی در عرضه و الزام به عرضه خودروسازان و اعمال محدودیت هایی در سمت تقاضا، دارد که محدودیت‌ها شامل گواهینامه یا پلاک فعال است که هنگام ثبت سفارش بررسی خواهد شد.

 

وی همچنین با اعلام اینکه میزان و نوع عرضه خودروها اطلاع رسانی خواهد شد، ادامه داد: تاکید بورس کالا صرفا عرضه فیزیکی نبوده بلکه تامین مالی خودروسازان و استفاده از اوراق گواهی سپرده و سلف موازی استاندارد است که در هفته های آتی خواهد شد.

 

شایان ذکر است‌ پیش از این دو نوع خودرو خارجی وانت کارا تک کابین و دو کابین در بورس کالا عرضه شد که بر اثر رقابت بین متقاضیان و شفافیت، شاهد افت 15 درصدی قیمت نسبت به بازار شدیم. بعد از آن قرار بود دو خودرو دیگنیتی و فیدلیتی مربوط به شرکت بهمن موتور در بورس کالا عرضه شوند که در روز عرضه با نامه معاون وزیر صنعت،‌معدن و تجارت،‌این عرضه لغو شد.

 

این در حالی است که معاون عملیات و نظارت بورس کالای ایران چند روز پیش گفته بود، علاوه بر اینکه خودروی فیدلیتی و دیگنیتی بهمن موتور خودرو قرار بود در بورس کالا عرضه شوند، 4 خودروساز دیگر هم تقاضا برای عرضه محصولات خود داشتند و حتی برای آسانی معاملات خودرو از سمت کارگزاری‌ها کد معاملاتی آنلاین برای متقاضیان صادر شد./ تسنیم

ارسال نظر