واکنش محمد مخبر به فعال شدن اسنپ بک؛ ایران چالش را به فرصت تبدیل می‌کند علم‌الهدی: مشکل آمریکا دین‌داری، استقلال و عزت ایران است عارف: جامعه در پرداخت مالیات نباید احساس ظلم کند خطیب نماز جمعه تهران: انقلاب اسلامی پرچم عفاف و هویت زن مسلمان را برافراشت قائم‌پناه: دغدغه پزشکیان، ارتقای جایگاه، کرامت و اثربخشی کارمندان است رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری و کوچک‌سازی دولت ادامه‌دار خواهد بود پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود شهادت یک بسیجی در عملیات تروریستی در ایرانشهر سردار کارگر: در برابر جنگ ترکیبی دشمن، تهاجم ترکیبی خواهیم داشت جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور سردار دلیری: تروریست‌های اسرائیلی ‌منتظر پاسخ محکم نیروهای مسلح ایران باشند‌ مخبر: اگر اقتدار ملی کشور حفظ شود دشمن به فکر جنگ نمی‌افتد سرلشکر موسوی: ایران به دنیا ثابت کرده که هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده است پزشکیان: هیچ مانعی برای همکاری‌های تهران-مسکو وجود ندارد اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها

نیروی دریایی سپاه تا پایان سال چند مرحله الحاق تجهیزات خواهد داشت

فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: مسیر طراحی، ساخت و تولید بومی تجهیزات دفاعی را با مشارکت شرکت‌های دانش بنیان با قوت ادامه داده و تا پایان سال، چند مرحله الحاق تجهیزات دفاعی دریاپایه به صورت چشمگیر خواهیم داشت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۶ - ۲۲ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 13
کد خبر: ۱۴۲۳۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه در بازدید از مرکز تخصصی بازسازی شناوری شهید محلاتی (ره)، مراحل طراحی، ساخت، بهینه سازی و تولید بومی ملزومات و تجهیزات دریایی را ستود.

 

وی در این بازدید از مجاهدان عرصه تلاش و کار جهادی در کارگاه‌های فنی مهندسی این مرکز که بصورت شبانه روزی و در گرمای بالای محیط، بصورت جهادی و خستگی ناپذیر، تلاش می‌کنند تا چرخه‌های اقتصادی نظام اسلامی به حرکت رو به رشد خود ادامه دهد، تقدیر و تشکر کرد.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه از اقدامات انجام شده در راستای بومی سازی، دانش افزایی، ارتقاء سطح کیفی و بهینه سازی ساخت و تولید با کیفیت تجهیزات تخصصی دریایی در این مرکز قدردانی کرد.

 

وی در جمع کارکنان این مرکز با ابلاغ سلام مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) به آنان، افزود: همانگونه که امسال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان سال تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین تعیین شده، باید بیشتر از گذشته با حمایت و پشتیبانی از شرکت‌های دانش بنیان، موجبات ترقی و پیشرفت تولیدات بومی و ارتقای سطح کیفی تجهیزات و سازه‌های دفاعی گام برداریم.

 

سردار تنگسیری گفت: نیروی دریایی سپاه از سنوات گذشته با توکل بر خداوند متعال و توجه به دانش کیفی دانشمندان جوان انقلابی و متعهد کشورمان و استفاده از توانمندی آنان، موفق شده بخشی از تجهیزات دفاعی خود را از دستاورد‌های آنان استفاده نماید.

 

وی ادامه داد: در زمانی که تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ما شدت یافت، ما در نیروی دریایی سپاه با حمایت و استفاده از توانمندی همین شرکت‌های دانش بنیان، با توکل بر خداوند متعال، توانستیم تحریم‌ها را در حوزه دفاعی خنثی نماییم و موفق شدیم تجهیزات دفاعی مورد نیاز خود را تامین کنیم.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه با نتیجه بخش خواندن تعامل هم افزا و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان داخلی، ابراز داشت: ما امسال هم با توجه به فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی)، با قوت در نیروی دریایی سپاه مسیر طراحی، ساخت و تولید بومی تجهیزات دفاعی را با مشارکت شرکت‌های دانش بنیان ادامه می‌دهیم و با توکل خداوند متعال تا پایان سال، چند مرحله الحاق تجهیزات دفاعی دریا پایه بصورت چشمگیر خواهیم داشت./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار