پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

خبر خوش وزارت کار به کارمندان / همه کارمندان تا پایان این دولت صاحب خانه می‌شوند؟

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر لزوم فعال شدن ظرفیت‌های بخش تعاون گفت: برنامه‌ریزی کنید تا پایان دولت کنونی، همه کارمندان صاحب خانه شوند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۹ - ۲۲ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 13
کد خبر: ۱۴۲۳۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، محمد هادی زاهدی وفا در آئین گرامیداشت روز جهانی تعاون، این حوزه را از بخش های کلیدی اقتصاد ایران دانست و گفت: در حوزه اجتماعی نیز همواره بخش تعاون در رویکردهای کسب و کار مردم نقش پر رنگی داشته است و با وجود فاصله بسیاری که با چشم انداز مدنظر برای سهم تعاون در اقتصاد وجود دارد، اما تعاون در کشور در حوزه های کاری خود کارنامه قابل قبولی داشته است.

زاهدی وفا با تاکید بر لزوم فعال شدن ظرفیت‌های بخش تعاون گفت: برنامه ریزی کنید تا پایان این دولت همه کارمندان صاحب خانه شوند.

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن تبریک عضویت اتاق تعاون ایران در هیات مدیره اتحادیه بین‌المللی تعاون(ICA)، این انتخاب را دستاورد مهمی در عرصه دیپماسی اقتصادی دانست و ابراز امیدواری کرد حضور در عرصه بین‌الملل برای تامین منافع اقتصادی اتاق‌های تعاون گسترش یابد.

وی  تاکید کرد: حضور فعال در سازمان های بین المللی با هدف نقش آفرینی در عرصه دیپلماسی اقتصادی جزء رویکردهای اصلی دولت سیزدهم است.

در این همایش تفاهم نامه همکاری مشترک مرکز پژوهش های مجلس و اتاق تعاون ایران به امضا رسید.

ارسال نظر