ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات

تجمع اعتراضی بازنشستگان به خاطر حقوق

تجمع اعتراضی بازنشستگان به خاطر حقوق نماینده اراک در مجلس شورای اسلامی گفت: اجازه ندهید بیش از این به بازنشستگان ظلم شود؛ چون با مشکلات معیشتی و رشد تورم گذران زندگی سخت است و نمی‌توانند مسائل درمان و حمل و نقل خود را با ۱۰ درصد افزایش حقوق رفع کنند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۳ - ۲۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 16
کد خبر: ۱۴۲۶۱۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، محمدحسن آصفری در جلسه علنی امروز (شنبه) در تذکری گفت: یک ماه است که بازنشستگان به دلیل اعتراض به اجرایی نشدن قانون مربوط به افزایش حقوق بازنشستگان کف خیابان هستند. بازنشستگان پس از ۳۰ سال واریز حق بازنشستگی به صندوق انتظار دارند که به همان میزان دریافتی داشته باشند؛ چگونه انتظار دارید با افزایش ۱۰ درصدی حقوق مشکلات معیشتی آنها برطرف شود؟


وی ادامه داد: باید مصوبه شورای عالی کار و تامین اجتماعی اجرایی و عملیاتی شود و اجازه ندهید بیش از این به بازنشستگان ظلم شود چون با مشکلات معیشتی و رشد تورم گذران زندگی سخت است و نمی توانند مسائل درمان و حمل و نقل خود را با ۱۰ درصد افزایش حقوق رفع کنند.


این نماینده مجلس همچنین اظهار کرد: افرادی که در دوران کرونا در بیمارستان ها فعالیت داشتند چرا برای جذب توسط وزارت بهداشت و درمان از امتیازات ویژه ای برخوردار نیستند؟


وی در تذکر دیگری بیان کرد: جلوگیری از فرار مالیاتی مورد تأکید همه ماست اما نباید کسری بودجه دولت منجر به فشار مالیاتی به مردم شود.


آصفری افژود: استفاده از اطلاعات تراکنش مالی می‌تواند به عنوان یک مستند در تشخیص مالیات به کار گرفته شود اما نباید تنها مبنای تشخیص و قطعی دریافت مالیات از افراد باشد به ویژه آن که اطلاع‌رسانی دقیقی صورت نگرفته است. در بسیاری از موارد اصناف دارای کارت ویژه کسب و کار نیستند و از دستگاه پوز برای خیریه، پول قرض دادن و غیره و معذالک استفاده می‌کنند لذا نباید دستگاه‌های پوز و تراکنش‌ها را مبنا قرار داد و با این عنوان بخواهیم از مردم مالیات بگیریم.


وی در پایان گفت : افزایش مالیات می‌تواند در کشور تورم به دنبال داشته باشد و ما باید به جای افزایش مالیات‌ها، مالیات‌های صنوفی که در ایام کرونا با دولت همراهی کردند به سراغ افرادی که فرار مالیاتی دارند برویم همان افرادی که با درآمد آنچنانی حاضر نیستند اظهارنامه مالیاتی پر کنند./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۵
0
0
با سلام باز هم یک اظهار نظر قوی وحق به جانب برای بازنشستگان تامین خب که چی وکی
پرطرفدارترین اخبار