رتبه بندی معلمان ۱۴۰۵ | آخرین خبر از احکام جدید و حقوق مهر معلمان قیمت کدام خودرو داخلی ۹۸ میلیون تومان تغییر کرد؟ + جدول قیمت خودرو زمان پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد خبر مهم عارف درباره افزایش مبلغ کالابرگ در این تاریخ محدودیت جدید کارت سوخت جایگاه‌ها اعلام شد | هر کارت چند بار قابل استفاده است؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ آخرین قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز ۱۷ شهریور ۱۴۰۵+ جدول قیمت‌ها جزییات افزایش سقف وام ودیعه مسکن شهریور ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ آخرین قیمت نقره امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ + جدول آخرین قیمت طلا دلار سکه؛ شامگاه دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵/ قیمت دلار کاهشی شد؟ پیش‌بینی بورس سه‌شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ آخرین قیمت طلا دست‌دوم ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ جزئیات حراج شمش طلا سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ + مبلغ کارمزد و مدارک جدید برای متقاضیان آخرین قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ / جدول

صف‌های دریافت غذای رایگان دوباره طولانی شد

صف‌های دریافت غذای رایگان دوباره طولانی شد صف‌های طولانی در بانک‌های غذا در سراسر ایالات متحده دوباره در حالی تشکیل شد که آمریکایی‌های شاغل به علت تورم، قدرت خرید خود را از دست داده‌اند و برای تغذیه خانواده‌های خود به کمک‌های مالی روی آورده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۵ - ۲۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 16
کد خبر: ۱۴۲۶۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از آسوشیتدپرس، صف‌های طولانی در بانک‌های غذا در سراسر ایالات متحده دوباره در حالی تشکیل شد که آمریکایی‌های شاغل به علت تورم، قدرت خرید خود را از دست داده‌اند و برای تغذیه خانواده‌های خود به کمک‌های مالی روی آورده‌اند.

با افزایش شدید قیمت بنزین و بالارفتن هزینه مواد غذایی، بسیاری از مردم آمریکا برای اولین بار به دنبال غذاهای توزیع شده توسط خیریه‌ها هستند و تعداد بیشتری نیز با پای پیاده وارد محوطه این بانک‌های غذایی می شوند تا با خودرو.

بر اساس این گزارش، نرخ تورم در ایالات متحده به بالاترین حد خود در 40 سال اخیر رسیده است و قیمت بنزین از آوریل 2020 شاهد افزایش شدیدی بوده و میانگین این قیمت در سراسر آمریکا برای مدت کوتاهی به 5 دلار در هر گالن در ژوئن رسیده است.

افزایش سریع اجاره بها و پایان دادن به کمک‌های کرونایی دولت این کشور نیز موجب از دست رفتن قدرت خرید مردم شده است.

این در حالی است که بانک‌های غذا که با بازگشت مردم آمریکا به کار خود پس از تعطیلی‌های کرونایی شاهد بهتر شدن نسبی اوضاع بودند، اکنون با کاهش کمک‌های دولتی، برای تأمین نیاز مردم در بحران اخیر با مشکل مواجه شده‌اند. کمک‌های مالی فروشگاه‌های مواد غذایی کاهش یافته است و کمک‌های نقدی تقریباً به همان اندازه توزیع نمی‌شود.

توماسینا جان در میان صدها خانواده‌ای بود که با خودروهای خود در صف های طولانی دریافت غذا در اطراف بانک غذای سنت مری در فینیکس منتظر بودند. توماسینا گفت که خانواده‌اش قبلاً هرگز به بانک مواد غذایی مراجعه نکرده بودند، چرا که شوهرش با کار ساختمانی خود به راحتی از وی و چهار فرزندش حمایت می‌کرد.

میزان توزیع غذای رایگان توسط خیریه‌ها بسیار بالاتر از مقداری است که قبل از همه‌گیری ویروس کرونا ارائه می‌شد. این در حالی است که تقاضا در اواخر سال گذشته میلادی تا حدودی کاهش یافته بود.

مقامات تغذیه آمریکا می گویند داده های سه ماهه دوم تا اوت آماده نخواهد شد، اما آنها به نقل از بانک های غذا در سراسر این کشور می‌گویند که تقاضا در حال افزایش است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار