مدارس ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد غیرحضوری شد مدارس ابتدایی جیرفت و عنبرآباد دوشنبه غیرحضوری شدند مدارس ابتدایی و پیش‌دبستانی دماوند نوبت صبح ۸ دی غیرحضوری شد مدارس ابتدایی فیروزکوه غیرحضوری شد هشدار سازمان وظیفه عمومی فراجا درباره صدور کارت‌های جعلی در فضای مجازی سرمای شدید مدارس استان مرکزی را در روز دوشنبه به تعطیلی و تأخیر کشاند بخشنامه کاهش ساعت کار مادران شاغل مدارس برخی مناطق کردستان دوشنبه تعطیل است مدارس چهارمحال و بختیاری فردا به علت بارش برف تعطیل شد فعالیت مدارس آذربایجان شرقی دوشنبه برای تمامی مقاطع تعطیل خواهد بود مدارس تهران دوشنبه ۸ دی ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت مدارس سقز فردا دوشنبه تعطیل شد اخبار تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان‌ها فردا ۸ دی ۱۴۰۴ پیشرفته‌ترین ماهواره‌های تصویربرداری ایرانی از پایگاه روسیه به فضا پرتاب شدند + فیلم برف و باران در جاده‌های ۱۶ استان و محور‌های چالوس و آزادراه تهران - شمال آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور

گنده لات تهران به قصاص محکوم شد

وحید مرادی که یکی از گنده لات های تهران بود با حضور در یک مهمانی در تهران یک مرد را به قتل رسانده بود و خودش در جریان یک درگیری در زندان به قتل رسید.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۶ - ۲۶ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 17
کد خبر: ۱۴۲۷۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، حکم قصاص عامل قتل وحید مرادی، گنده‌لات‌ تهران که پرونده‌اش جنجال فراوانی به پا کرد، در دیوان عالی کشور تایید شد.

عامل قتل وحید مرادی نیز از گنده‌لات‌های تهران است و این دو نفر در زندان با هم درگیر شده بودند.

وحید مرادی متولد تیر ۶۷ و یکی از گنده‌لات‌های تهران بود که به اتهام قتل در زندان به سر می‌برد. وحید مرادی پیش از آنکه به اتهام قتل دستگیر شود با اتهامی دیگر روانه زندان شده و بعد از آزادی در یک مهمانی در ولنجک تهران شرکت کرده و در آنجا با دو برادر و دایی‌شان درگیر شده بود. او در این دعوا حسین، دایی دو برادر، را به قتل رساند و فرار کرد اما قبل از خروج از ایران دستگیر شد.

وحید مرادی که حین فرار در مرز ترکیه بازداشت شده بود، در بازجویی‌ها به قتل اعتراف کرد و گفت: دو ماهی بود که از زندان آزاد شده بودم. حسین وقتی فهمید آزاد شده‌ام، با من تماس گرفت و گفت به خانه‌اش بروم. در منزلش چند دوست‌مان نیز حضور داشتند. حسین در آن مهمانی از من فیلمبرداری کرد و گفت فیلم را در لایو اینستاگرام قرار می‌دهد و از من خواست مقابل دوربین صحبت کنم.

او ادامه داد: من به حسین گفتم به خاطر تعهدم نمی‌خواهم از من فیلم بگیرد. او ناگهان فحش ناموسی داد. من که روی این مسائل حساس هستم، با او درگیر شدم و او و دو نفر دیگر را با چاقو زدم.

در حالی که وحید مرادی زندانی شده و منتظر محاکمه بود در یک درگیری در زندان رجایی‌شهر به قتل رسید./اعتماد آنلاین

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار