نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم نتانیاهو وارد خاک سوریه شد دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد

ادامه صادرات گاز هلند به آلمان

شرکت انتقال گاز جی‌تی‌اس روز پنجشنبه (۲۳ تیرماه) اعلام کرد هلند پیش‌بینی می‌کند حتی در صورت قطع کامل صادرات گاز روسیه به اروپا، بتواند عرضه گاز طبیعی را به آلمان در فصل زمستان پیش‌رو ادامه دهد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۶ - ۲۶ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 17
کد خبر: ۱۴۲۷۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ صادرات گاز به آلمان از روز یکم اکتبر (نهم مهرماه) در سطح کنونی ۳۵ میلیارد مترمکعب در سال ادامه می‌یابد. این رقم حداکثر میزانی است که شبکه گاز آلمان می‌تواند از غرب به شرق منتقل کند.

صادرات گاز هلند به آلمان در سال جاری از سطح عادی آن یعنی حدود ۱۱ میلیارد مترمکعب به بالاترین سطح خود رسیده است.

پیش‌بینی می‌شود سال آینده با توجه به میانگین دمای زمستان، اقداهایی با هدف کاهش وابستگی به گاز روسیه به‌طور کامل اجرا شود.

این شرکت همچنین اعلام کرد زمستان بسیار سرد یا عرضه کمتر از انتظار گاز طبیعی مایع‌شده (ال‌ان‌جی) می‌تواند پیامدهای بدتری را به‌دنبال داشته باشد.

هلند در نظر دارد تا پیش از فصل زمستان ۸۰ درصد از ذخیره‌سازی گاز خود را تکمیل کند که این میزان از سطح کنونی حدود ۵۵ درصد بیشتر است. این کشور همچنین قصد دارد واردات ال‌ان‌جی را در سال جاری با ۵۰ درصد افزایش به حدود ۲۴ میلیارد مترمکعب برساند.

به گفته این شرکت، پیش‌بینی می‌شود در صورت قطع جریان گاز روسیه، این اقدامات برای تضمین عرضه گاز به شرکت‌ها و خانوارهای هلندی در فصل زمستان کافی باشد.

راب جتن، وزیر آب‌وهوا و انرژی هلند، هفته گذشته گفت صرفه‌جویی در مصرف انرژی در 6 ماه نخست امسال مصرف گاز را در هلند یک‌سوم کاهش داده است که این مقدار برای جایگزین کردن سهم روسیه در واردات گاز هلند کفایت می‌کند. روسیه ۱۵ تا ۲۰ درصد واردات گاز هلند در سال‌های اخیر را به خود اختصاص می‌دهد./ ایلنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار